Πολιτική

Σακελλαροπούλου: Το μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας για την επίθεση στη Βιέννη

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου εξέφρασε στον Αυστριακό ομόλογό της, Αλεξάντερ Φαν ντερ Μπέλεν, τον αποτροπιασμό της για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Βιέννη.

Παράλληλα, η κ. Σακελλαροπούλου εκφράζει και τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων και τον αυστριακό λαό. Με ανάρτηση στο twitter, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου τονίζει ότι η Ευρώπη στέκεται ενωμένη στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας και προασπίζεται την διαφύλαξη των αξιών και ιδανικών της.

Δείτε την ανάρτηση της κ. Σακελλαροπούλου:

 

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης μετά τη συνάντηση με τον Χαφτάρ στη Βεγγάζη: Με τη Λιβύη μας συνδέει η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο
Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο των διαπραγματεύσεων για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών και στέλνει μήνυμα αποτροπής δημιουργίας νέου δρόμου για τις μεταναστευτικές ροές από την Αφρική προς την Ευρώπη
Γιώργος Γεραπετρίτης - Χαλίφα Χαφτάρ
9
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας – Δεν διορθώσαμε εγκαίρως τα κακώς κείμενα
«Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις, αλλά δεν παρεκκλίναμε από τον βασικό μας στόχο: να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή» γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του επισημαίνοντας πως «θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 26