Πολιτική

Σάκης Παπαδόπουλος για Πετσίτη: «Να δώσουν εξηγήσεις όσοι τον είχαν φίλο»

Ξεκάθαρος για την υπόθεση του Μανώλη Πετσίτη εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι είναι ανάγκη να δοθούν εξηγήσεις «από εκείνους που είχαν στενό φίλο μέχρι τώρα» τον Μανώλη Πετσίτη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 είπε ακόμα: «θα πρέπει να το εξετάσουμε αν αυτός εκμεταλλεύτηκε τις στενές σχέσεις που είχε για κάποιο διάστημα με κυβερνητικά στελέχη». Έσπευσε πάντως να προσθέσει ότι «ειδικά ο Νίκος Παππάς έχει ανακοινώσει ότι η σχέση έχει διαταραχθεί εδώ και καιρό και δεν ήταν στο στενό του περιβάλλον».

Ο Σάκης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στην οικονομία με αφορμή την έκθεση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος λέγοντας ότι «είναι πολύ υψηλά τα πλεονάσματα» που έχει υπογράψει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. «Η ανακοίνωση της ΤτΕ στηρίζεται στην εκτίμηση ότι πρέπει να πέσουν τα πρωτογενή πλεονάσματα που έχουμε υπογράψει. Είναι πολύ υψηλά τα πλεονάσματα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος. «Ο Γιάννης Στουρνάρας το λέει εδώ και καιρό ότι πρέπει να πέσουν τα υψηλά πλεονάσματα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο Μαρινάκη για τα μέτρα στήριξης: «Δεν θα αφήσουμε την κοινωνία αβοήθητη»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχειρεί να εξηγήσει γιατί η κυβέρνηση επέλεξε τις παρεμβάσεις που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, τι όφελος προκύπτει για βενζίνη και diesel και γιατί δεν προκρίθηκε η μείωση του ΕΦΚ
Βίντεο Μαρινάκη για τα μέτρα στήριξης: «Δεν θα αφήσουμε την κοινωνία αβοήθητη»
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τη δίκη των Τεμπών: «Υπήρξε προσπάθεια να δυναμιτιστεί η διαδικασία»
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών επιτέθηκε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τη στάση της και παρουσίασε το κυβερνητικό σχέδιο για τον σιδηρόδρομο, με αιχμή «νέα τρένα, νέα υποδομή, νέους σταθμούς»
Δίκη για τα Τέμπη