Πολιτική

Σαλί Μπερίσα: Τον Φρέντι Μπελέρη τον παγίδευσαν – Ο ψευδομάρτυρας πήρε 7.000€

Επίθεση στον Έντι Ράμα αλλά και αποκαλύψεις για την υπόθεση του φυλακισμένου και νόμιμα εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρας, Φρέντι Μπελέρη εξαπολύει ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα.

Ο Σαλί Μπερίσα υποστηρίζει ότι δεν λειτουργεί η δημοκρατία στην Αλβανία. «Ζούμε σε μια τυπική ναρκοδικτατορία που έχει επιβάλει ο Ράμα. Η εξουσία βρίσκεται στα χέρια ενός ανθρώπου, στα χέρια του Έντι Ράμα. Και η υπόθεση Φρέντι Μπελέρη είναι μια απτή απόδειξη», λέει μιλώντας στο ethnos.gr.

Στημένη υπόθεση

Αναφερόμενος στην υπόθεση Μπελέρη επιμένει ότι είναι μια τυπική πολιτική υπόθεση, προσθέτοντας ότι δεν έχει αποδειχθεί ότι είναι ένοχος ο νεοεκλεγείς δήμαρχος. «Είναι μια υπόθεση που έτσι όπως εξελίσσεται παραβιάζει το Σύνταγμα και τους Αλβανικούς νόμους. Η δικαιοσύνη δεν σχετίζεται με το δικαίωμα του Μπελέρη να ορκιστεί. Για αυτό και θα πρέπει να ορκιστεί. Είναι ένα διαδικαστικό θέμα και θα έπρεπε να του δοθεί η άδεια ορκωμοσίας. Γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Έχω κρυστάλλινα ντοκουμέντα ότι η υπόθεση ήταν στημένη, και ότι ο μάρτυρας στον οποίο βασίστηκε η δίωξη για απόπειρα εξαγοράς ψήφων αμείφθηκε για τις υπηρεσίες του με 7.000 ευρώ. Κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι ήταν μια προβοκάτσια παλιού αστυνομικού είδους εναντίον του. Αργότερα βρήκα ξεκάθαρα δεδομένα ότι υψηλόβαθμοι διευθυντές της αστυνομίας και ένας πληροφοριοδότης ήταν αναμεμειγμένοι αποστολές».

Μάλιστα υποστηρίζει ότι ο Έντι Ράμα δεν τον αφήνει να ορκιστεί «γιατί δεν θα μπορεί σε αντίθετη περίπτωση να αρπάξει τα φιλέτα της Χειμάρας από τους αγρότες της περιοχής και να φτιάξει τον παράδεισο που θέλει».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καταπέλτης ο Αλέκος Αλαβάνος για τον Αλέξη Τσίπρα: «Έπρεπε να γονατίσει και να ζητήσει συγγνώμη από τους Έλληνες»
«Ενέκρινε το τρίτο πρόγραμμα που μας επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση το οποίο κατακρεούργησε την Ελλάδα - Λάθος η εκτίμησή μου όταν το πρότεινα για διάδοχο μου», τόνισε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Αλέκος Αλαβάνος
Το Plan b της κυβέρνησης για να φύγουν οι αγρότες από τα μπλόκα πριν από τις γιορτές
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αφήσει ήδη ανοιχτό το «παράθυρο» διαλόγου με αγρότες και κτηνοτρόφους, ωστόσο το γεγονός ότι δεν υπάρχει ένα συντονιστικό όργανο των αγροτών, δυσκολεύει μία τέτοια εξέλιξη.
Μπλόκα Αγροτών 5
Η ελληνική Δικαιοσύνη «επιταχύνεται» – Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προειδοποιεί: «Δεν θα αφήσουμε τον θόρυβο να επισκιάσει τις αλλαγές»
Ο Πρωθυπουργός παρουσίασε το νέο πρόσωπο της Δικαιοσύνης, ζητώντας νηφαλιότητα απέναντι στη συνωμοσιολογία και αναδεικνύοντας τα πρώτα μετρήσιμα αποτελέσματα των μεταρρυθμίσεων
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η προστασία της Δικαιοσύνης είναι ουσιαστικά η προστασία της ίδιας της Δημοκρατίας
«Για τον νέο δικαστικό χάρτη, πολλοί έλεγαν ότι αυτά στην Ελλάδα δε μπορούν να γίνουν. Αποδεικνύεται ότι έκαναν μεγάλο λάθος. Φτάσαμε με τρόπο αθόρυβο, σε μια νέα πραγματικότητα» είπε ο Πρωθυπουργός.
Κυριάκος Μητσοτάκης