Τετάρτη, 8 Μαΐ
21oC Αθήνα

Σαλί Μπερίσα: Τον Φρέντι Μπελέρη τον παγίδευσαν – Ο ψευδομάρτυρας πήρε 7.000€

Σαλί Μπερίσα: Τον Φρέντι Μπελέρη τον παγίδευσαν – Ο ψευδομάρτυρας πήρε 7.000€

Επίθεση στον Έντι Ράμα αλλά και αποκαλύψεις για την υπόθεση του φυλακισμένου και νόμιμα εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρας, Φρέντι Μπελέρη εξαπολύει ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα.

Ο Σαλί Μπερίσα υποστηρίζει ότι δεν λειτουργεί η δημοκρατία στην Αλβανία. «Ζούμε σε μια τυπική ναρκοδικτατορία που έχει επιβάλει ο Ράμα. Η εξουσία βρίσκεται στα χέρια ενός ανθρώπου, στα χέρια του Έντι Ράμα. Και η υπόθεση Φρέντι Μπελέρη είναι μια απτή απόδειξη», λέει μιλώντας στο ethnos.gr.

Στημένη υπόθεση

Αναφερόμενος στην υπόθεση Μπελέρη επιμένει ότι είναι μια τυπική πολιτική υπόθεση, προσθέτοντας ότι δεν έχει αποδειχθεί ότι είναι ένοχος ο νεοεκλεγείς δήμαρχος. «Είναι μια υπόθεση που έτσι όπως εξελίσσεται παραβιάζει το Σύνταγμα και τους Αλβανικούς νόμους. Η δικαιοσύνη δεν σχετίζεται με το δικαίωμα του Μπελέρη να ορκιστεί. Για αυτό και θα πρέπει να ορκιστεί. Είναι ένα διαδικαστικό θέμα και θα έπρεπε να του δοθεί η άδεια ορκωμοσίας. Γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Έχω κρυστάλλινα ντοκουμέντα ότι η υπόθεση ήταν στημένη, και ότι ο μάρτυρας στον οποίο βασίστηκε η δίωξη για απόπειρα εξαγοράς ψήφων αμείφθηκε για τις υπηρεσίες του με 7.000 ευρώ. Κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι ήταν μια προβοκάτσια παλιού αστυνομικού είδους εναντίον του. Αργότερα βρήκα ξεκάθαρα δεδομένα ότι υψηλόβαθμοι διευθυντές της αστυνομίας και ένας πληροφοριοδότης ήταν αναμεμειγμένοι αποστολές».

Μάλιστα υποστηρίζει ότι ο Έντι Ράμα δεν τον αφήνει να ορκιστεί «γιατί δεν θα μπορεί σε αντίθετη περίπτωση να αρπάξει τα φιλέτα της Χειμάρας από τους αγρότες της περιοχής και να φτιάξει τον παράδεισο που θέλει».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις