Πολιτική

Σάλος από την δήλωση Δρίτσα για τη Μόρια – Τι απαντά ο ίδιος

Τα όσα είπε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας σχολιάζοντας τα όσα έλεγε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ κ. Καρανικόλας έχουν προκαλέσει αντιδράσεις με τον ίδιο να εκδίδει ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων κάνει λόγο για επαγγελματίες καλοθελητές και αποσπασματική μεταφορά των όσων είπε.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Σπύρου Καρανικόλα ότι στην Μόρια υπήρχαν καταγγελίες για ναρκωτικά, εμπόριο ανθρώπων ακόμα και βιασμούς μικρών παιδιών , ο κ. Δρίτσας ακούγεται να λέει: «Δηλαδή, μια φορά στο εξάμηνο». Η αναφορά του κ. Δρίτσα προκάλεσε την αντίδραση του κ. Καρανικόλα ο οποίος του είπε: «Τι θα πει αυτό; Είναι ήσσονος σημασίας;». Ο Θοδωρής Δρίτσας υποστήριξε στη συνέχεια ότι «αυτά τα λένε τα κανάλια» και σημείωσε ότι όσο είχε τη διαχείριση του προσφυγικού στον Πειραιά, «δεν άνοιξε ρουθούνι, κάναμε υποδειγματική διαχείριση».

Δείτε το απόσπασμα

Ο Θοδωρής Δρίτσας στην ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «απάντηση στα στημένα σχόλια αναφορικά με την κριτική που άσκησε απέναντι στα λεγόμενα του εκπροσώπου του ΚΙΝ.ΑΛ. Καρανικόλα, σήμερα σε πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ».

Και συνεχίζει: «Προς όλους τους επαγγελματίες «καλοθελητές», που για μία ακόμα φορά… ανακάλυψαν την Αμερική, θα τους συνιστούσα να ακούσουν όλο το απόσπασμα του σχολιασμού μου απέναντι στον εκπρόσωπο του ΚΙΝ.ΑΛ. και τότε, ίσως καταλάβουν, ότι αυτό που είπα, είναι ότι στη δική μας κυβερνητική θητεία, τέτοια αρνητικά φαινόμενα στα κέντρα φιλοξενίας των μεταναστών, φροντίζαμε να τα προλαμβάνουμε, να τα αντιμετωπίζουμε και να τα αποτρέπουμε και όχι να τα διογκώνουμε και να τα αξιοποιούμε προπαγανδιστικά, όπως έκανε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Καρανικόλας και όπως κάνει η Νέα Δημοκρατία και πολλά διαδικτυακά μέσα της στημένης κινδυνολογίας και μισαλλοδοξίας, για να ψηφοθηρούν καλλιεργώντας κλίμα φοβίας και μίσους απέναντι στους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Συμπληρωματικά δε, έφερα το παράδειγμα της υποδειγματικής διαχείρισης στο λιμάνι του Πειραιά το 2015-2016, που κάθε άλλο παρά το μοναδικό παράδειγμα σωστής διαχείρισης ήταν, από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τα λοιπά, για μία ακόμα φορά, την απόλυτη περιφρόνησή μου, στους κάθε λογής επαγγελματίες τρομολάγνους και συκοφάντες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Σφάχτηκαν» on air Παππάς – Αντωνοπούλου: «Ξέχασε να δηλώσει 1 εκατ. ο Ανδρουλάκης» – «Κατηγορείται ο Τσίπρας ότι τα έπαιρνε, θα κάνει μήνυση;»
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ συγκρούστηκε σε υψηλούς τόνους με το στέλεχος της ΕΛΑΣ, προκαλώντας την έντονη παρέμβαση του Νίκου Στραβελάκη
Πέτρος Παππάς και Μαριζέτα Αντωνοπούλου
Μητσοτάκης: Οι πιλότοι μας θα αρχίσουν μέσα στο 2027 να εκπαιδεύονται στα ελληνικά F-35 – Ιστορική ανορθογραφία το casus belli
Ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέα εποχή» στο ΝΑΤΟ, απέκλεισε αποχώρηση των ΗΠΑ και έστειλε μήνυμα για τα F-35, υπενθυμίζοντας τα νομικά εμπόδια για την Τουρκία
Κυριάκος Μητσοτάκης, Σύνοδος Κορυφής ΝΑΤΟ στην Άγκυρα 12
«Πυρά» Χατζηβασιλείου κατά Νταβούτογλου: «Η Τουρκία να αποδεχθεί την πραγματικότητα, στην Κύπρο έχει γίνει παράνομη εισβολή»
Μιλώντας στο συνέδριο του Economist Impact, ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας υποστήριξε ότι η παρουσία της χώρας του στο νησί είναι «δίκαιη» και στηρίζεται στο διεθνές δίκαιο
Τάσος Χατζηβασιλείου και Αχμέτ Νταβούτογλου 5
ΠΑΣΟΚ για Σύνοδο ΝΑΤΟ: Πρώτη στις δαπάνες η Ελλάδα, τελευταία στις αποφάσεις
Ο Κώστας Τσουκαλάς υποστηρίζει ότι η χώρα εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της στη Συμμαχία, αλλά η Τουρκία είναι εκείνη που αποκομίζει τα στρατηγικά οφέλη, ζητώντας ενημέρωση της Βουλής για την εθνική στρατηγική
Μητσοτάκης, Σύνοδος ΝΑΤΟ στην Άγκυρα