Πολιτική

Σάλος με τις νέες δηλώσεις Πολάκη για τη Δικαιοσύνη – Ρωμανός: «Έτσι αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Το δόγμα Πολάκη “να βάλουμε κάποιους φυλακή για να κερδίσουμε τις εκλογές” επανέρχεται δριμύτερο στο δημόσιο λόγο του ΣΥΡΙΖΑ» είπε μεταξύ άλλων εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός για τις νέες δηλώσεις του Παύλου Πολάκη.

«Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Απογευματινή, ο βουλευτής και υπερτομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ερωτώμενος σε κομματική εκδήλωση στην Πάτρα, εάν θα μπει κανένας φυλακή, απάντησε χωρίς περιστροφές: «Αν αλλάξουμε τη Δικαιοσύνη, ναι» σχολίασε ο Νίκος Ρωμανός.

Όπως είπε ο Νίκος Ρωμανός: «Προφανώς και δεν περιμένουμε από τον κύριο Κασσελάκη να καταδικάσει τις δηλώσεις του ανθρώπου στον οποίο έχει δώσει τα κλειδιά του κόμματός του. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ οι ηγεσίες αλλάζουν, αλλά ο “πολακισμός” όχι. Έτσι αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία. Δεν το έκρυβαν και δεν το κρύβουν.

Κατά τα άλλα “κόπτονται” για το Κράτος Δικαίου και κάθε τόσο διασπείρουν fake news και αραδιάζουν μεγαλοστομίες και αναθέματα» κατέληξε ο Νίκος Ρωμανός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Περιοδεία Μητσοτάκη στον Ασπρόπυργο και μήνυμα συνεργασίας με την Αυτοδιοίκηση: «Εδώ γίνεται καλή δουλειά» – Η ατάκα για τη γιορτή του
Στο επίκεντρο της επίσκεψης του πρωθυπουργού βρέθηκαν οι υποδομές και οι οδικές μετακινήσεις στη Δυτική Αττική – Οι συνομιλίες με πολίτες και η αναφορά στην επέτειο ίδρυσης της ΝΔ
Μητσοτάκης, επίσκεψη στον Ασπρόπυργο 8
Λατινοπούλου: «Όχι» σαν του Μεταξά στις συνεργασίες με άλλα κόμματα – «Τεράστια αποδοχή από τις μανούλες» στη στολή στα σχολεία
«Το ότι υπάρχει μια Ευρώπη που αντί να προστατεύει την βιομηχανία και τον πρωτογενή τομέα ή να αντιμετωπίζει το δημογραφικό, προτιμά επιδόματα σε λαθρομετανάστες και να δίνει χρήματα για χάρτινα καλαμάκια, είναι η απόδειξη»
Αφροδίτη Λατινοπούλου
15