Πολιτική

Σάλος με το σκίτσο της ΕΦΣΥΝ για τη Δόμνα Μιχαηλίδου και την ενδοοικογενειακή βία: «Ευτελίζεται το δράμα των θυμάτων»

Σάλος έχει ξεσπάσει με απαράδεκτη γελοιογραφία της «Εφημερίδας των Συντάκτων», με την οποία σχολιάζεται δήθεν χιουμοριστικά η αποχώρηση της Δόμνας Μιχαηλίδου από την κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό.

«Θύμα “ενδοοικογενειακής βίας” έπεσε η Δόμνα που πρώτη φορά μετά το 2019 μένει εκτός κυβέρνησης», γράφει ο σκιτσογράφος της γελοιογραφίας για την κυρία Μιχαηλίδου.

Και βάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δείχνει απειλητικά τις γροθιές του στην έντρομη πρώην υπουργό και να την απειλεί: «Θα πεις στους δημοσιογράφους ότι έπεσες από τις σκάλες».

Όπως ήταν λογικό, η γελοιογραφία προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Δόμνας Μιχαηλίδου, η οποία με σχετική ανάρτησή της στο Instagram δήλωσε ότι πέρα του ότι θίγεται η ίδια προσωπικά, παράλληλα μειώνεται και η βία που δέχονται γυναίκες.

«Δεν ξέρω ποιος γελάει βλέποντας μια γυναίκα να απεικονίζεται ”για πλάκα” στη θέση του θύματος βίας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Domna Michailidou (@domna_michailidou)

Εγώ δεν γέλασα. Όχι μόνο γιατί θίγομαι προσωπικά. Αλλά γιατί αισθάνομαι ότι έτσι ευτελίζεται το δράμα των πραγματικών θυμάτων», έγραψε.

Όλα αυτά στη «σκιά» της υπόθεσης ενδοοικογενειακής βίας με τον ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα, που όλη την εβδομάδα, σχεδόν μονοπωλεί τα ΜΜΕ και ενώ μόλις χθες, μία νέα γυναικοκτονία συγκλόνισε τη χώρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βαθαίνει το χάσμα Νίκου Ανδρουλάκη - Χάρη Δούκα στο ΠΑΣΟΚ, φουντώνει η γκρίνια για τον στόχο της πρώτης θέσης
Πολλοί θεωρούν ότι το μήνυμα του δημάρχου Αθηναίων στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είναι ότι εάν δεν καταφέρει να φέρει το κόμμα στην πρώτη θέση θα αμφισβητηθεί ως αποτυχημένος
Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας
Στη Ρώμη για επαναδιαπραγμάτευση με τη Hellenic Train o Κυρανάκης: Σύγχρονα τρένα «και όχι “σαπάκια”» θέλει η κυβέρνηση
Η επίσκεψη Κυρανάκη είναι ουσιαστικά προπαρασκευαστική της επίσκεψης που προγραμματίζει να έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη Ρώμη για συνάντηση με την ομόλογο του, Τζόρτζια Μελόνι
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ 2
Δημοσκόπηση Alco: Νίκος Δένδιας και Κυριάκος Πιερρακάκης οι πιο επιτυχημένοι Υπουργοί της Κυβέρνησης
Στο ερώτημα «ποιον εμπιστεύεστε για Πρωθυπουργό», ο Κυριάκος Μητσοτάκης (28%) διατηρεί μεγάλο προβάδισμα από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο με μεγάλη διαφορά προηγείται ο... κανένας (35%)
Ο Νίκος Δένδιας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης 1
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν καταγράφουμε απλώς το πρόβλημα της στέγασης, το αντιμετωπίζουμε με στοχευμένα μέτρα
«Η Κυβέρνηση αναπτύσσει συνολικά 40 δράσεις συνολικού προϋπολογισμού άνω των 6,5 δισ. ευρώ για τη στεγαστική κρίση», σημειώνει ο Πρωθυπουργός σε άρθρο του στο ηλεκτρονικό Onside της ΟΝΝΕΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 1