Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Σάλος με tweet Βελόπουλου για τον κορονοϊό με… φωτογραφίες από το ’17 και το ’18! Η εξήγηση που έδωσε στο newsit.gr

Σάλος με tweet Βελόπουλου για τον κορονοϊό με… φωτογραφίες από το ’17 και το ’18! Η εξήγηση που έδωσε στο newsit.gr

«Είναι λίγο περίεργες εικόνες νομίζω δεν νομίζετε; Τα κανάλια πιάνονται μόνα τους με τη γίδα στην πλάτη». Αυτό έγραψε χθες (03.12.2020) ο Κυριάκος Βελόπουλος στο twitter. Και μαζί με το σχόλιό του ανέβασε και δυο φωτογραφίες.

Στη μια φωτογραφία που ανέβασε ο Κυριάκος Βελόπουλο φαίνεται ένας ασθενής πάνω σε φορείο, στην είσοδο ενός νοσοκομείου, να καπνίζει. Στη δεύτερη μια γυναίκα στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου, επίσης κάπνιζε.

Δεν το έγραψε αλλά ο Κυριάκος Βελόπουλος σαφώς το υπονόησε ότι πρόκειται για ασθενείς με κορονοϊό.

Δείτε την ανάρτηση (η οποία έχει πλέον “κατέβει”)

Μόνο που δεν πρόκειται για ούτε για ασθενείς με κορονοϊό, ούτε με από την Ελλάδα ούτε καν από το 2020! Η μια από τις δυο μάλιστα είχε κυκλοφορήσει ξανά στα social media από αρνητή του κορονοϊού πριν από λίγο καιρό… 

Σύμφωνα με τα Ελληνικά Hoaxes, οι φωτογραφίες που ανέβασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είναι παλιές, είναι από το εξωτερικό και δεν έχουν καμία σχέση με τον κορονοϊό και την πανδημία που προκαλεί.

Η πρώτη φωτογραφία, με τον ασθενή στο φορείο να καπνίζει, είναι τραβηγμένη το 2018 στη Ρουμανία, ενώ η δεύτερη είναι τραβηγμένη το 2017…

 

Τι εξήγησε στο newsit.gr ο Κυριάκος Βελόπουλος

Μετά από επικοινωνία που είχαν από το γραφείο του κ. Βελοπουλου με το newsit.gr μας ανέφεραν πως το συγκεκριμένο tweet ανέβηκε εκ παραδρομής από διαχειριστή του λογαριασμού και όχι από τον κ. Βελόπουλο και κατέβηκε μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Όπως τόνισαν το tweet δεν εκφράζει τις απόψεις και τις θέσεις του κ. Βελόπουλου καθώς αυτές εκφράζονται είτε μέσω των ανακοινώσεων του κόμματος είτε μέσα από τη Βουλή.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις