Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σαμαράς για άσυλο και αιώνιους φοιτητές: Επιστρέφουν τη χώρα στο βάλτο

Σαμαράς για άσυλο και αιώνιους φοιτητές: Επιστρέφουν τη χώρα στο βάλτο

Κριτική στην κυβέρνηση για το νομοσχέδιο για την Παιδεία που δόθηκε στη δημοσιότητα, ασκεί ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, κατηγορώντας την ότι επιστρέφει τη χώρα στο βάλτο, όπου βρισκόταν επί δεκαετίες.

“Αφού η κυβέρνηση ικανοποίησε τα αιτήματα των κουκουλοφόρων, των αντιεξουσιαστών και των τρομοκρατών στο χώρο της Δικαιοσύνης και της Ασφάλειας, κι αφού γέμισε τις πόλεις με λαθρομετανάστες, τώρα εξήγγειλε νομοσχέδιο για την Παιδεία. Με στόχο να επαναφέρει το άσυλο της παρανομίας στα Πανεπιστήμια, να επιστρέψουν οι αιώνιοι φοιτητές, να καταργηθεί η αξιολόγηση και η αριστεία. Δηλαδή, να καταργηθούν όλες οι μεταρρυθμίσεις που είχαν περάσει τα τελευταία χρόνια με μέγιστη πολιτική συναίνεση”, σημειώνει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Και αναρωτιέται: “Που υπάρχει στον υπόλοιπο κόσμο άσυλο παρανομίας στα Πανεπιστήμια; Που θεωρείται κακό πράγμα η αξιολόγηση εκπαιδευτικών; Που θεωρείται αυτονόητο δικαίωμα των αναρχικών να καίνε τα Πανεπιστήμια και το κέντρο της πόλης κατά βούλησιν; Σε ποιόν λογοδοτούν όλοι αυτοί; Και ποιος πληρώνει τις ζημιές που κάνουν;”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε