Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σαμαράς για Novartis: Να ανασυρθεί από το αρχείο η μήνυσή μου για συμμορία και σκευωρούς!

Σαμαράς για Novartis: Να ανασυρθεί από το αρχείο η μήνυσή μου για συμμορία και σκευωρούς!
Intime News (αρχείο)

Στις τελευταίες εξελίξεις με τις αντιδράσεις και καταγγελίες ανώτερων εισαγγελέων για την υπόθεση της Novartis, παρενέβη με δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Στη δήλωσή του για την υπόθεση, ο κ. Σαμαράς ζητά την ανάσυρση της μήνυσής του από το αρχείο, για να λάμψει, όπως λέει, η αλήθεια:

“Τώρα πια, το περιεχόμενο της μήνυσής μου περί συμμορίας και σκευωρών, επιβεβαιώνεται πλήρως. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κρύβεται άλλο. Ζητώ την ανάσυρση της μήνυσής μου από το αρχείο. Ώστε να λάμψει η αλήθεια. Μέχρι τέλους…”, τονίζει χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός, αναφερόμενος στη νέα επιστολή Αγγελή που είδε το φως της δημοσιότητας.

Στη νέα αυτή επιστολή – βόμβα ο αντιεισαγγελέας Αγγελής κατηγορεί την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου ότι ουδόλως ερεύνησε τις καταγγελίες του, αλλά τις έθεσε στο αρχείο για περίπου 5 μήνες.

Στην επιστολή του παραλείπει να αναφερθεί στον υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου και στην κ. Ελένη Τουλουπάκη.

Στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου καταλογίζει δικονομικές παραβάσεις και επιδίωξη άσκησης ποινικής δίωξης “fast track”, σημειώνοντας ενδεικτικά ότι προέβη σε “δημιουργία απόλυτων ακυροτήτων” με την λήψη ενόρκων καταθέσεων, ως μη έδει, αφού στη συνέχεια η ίδια θα επικύρωνε ως επόπτης τις δικές της δικονομικές ενέργειες “ως υφισταμένη του εαυτού της…”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις