Πολιτική

Σαμαράς προς υπουργούς: Να πάτε διακοπές αλλά να ξέρω που είστε!

Στη σκιά του σάλου που έχει προκληθεί με τον ενιαίο φόρο ακινήτων συνεδρίασε το υπουργικό συμβούλιο, με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά να δίνει... συμβουλές στους υπουργούς του ενόψει διακοπών.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενο να είναι πια νόμος του κράτους και τον φόρο ακινήτων στον… πάγο για ένα μήνα μετά την παράταση που δόθηκε για την καταβολή της πρώτης δόσης, ο πρωθυπουργός… έδωσε εντολή στους υπουργούς του να πάνε διακοπές για να ξεκουραστούν αλλά πρώτα να ενημερώσουν τον “κηδεμόνα” τους, που δεν είναι άλλος από τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης.

“Όλοι έχουμε ανάγκη από λίγες μέρες διακοπών” είπε, σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός στους υπουργούς του και έσπευσε να προειδοποιήσει ότι “η κυβέρνηση όμως δεν πηγαίνει ποτέ διακοπές”.

Έτσι, ζήτησε από τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου να ενημερώσουν τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης για το που θα πάνε διακοπές και πόσες μέρες θα λείψουν. Ο κ. Σαμαράς ζήτησε και κάτι ακόμα από τους υπουργούς του: να φροντίσουν τις ημέρες που θα λείψουν, το υπουργείο να λειτουργεί κανονικά και εν τη απουσία τους να βρίσκονται στις θέσεις τους ο υφυπουργός και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΠΥΡΟΣ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ψυχρός εμπορικός πόλεμος Δύσης – Ρωσίας και η Ελλάδα στη μέση

Ανακοινώθηκε και επίσημα: Αναβάλλεται για έναν μήνα η καταβολή του ΕΝΦΙΑ

«Ξαναχτύπησε» ο Ιορδάνης Τζαμτζής

ΕΝΦΙΑ: Ευνοϊκότερη φορολογία για τα διατηρητέα ζητεί ο Μανιάτης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χρήστος Τριαντόπουλος κατά Μαρίας Καρυστιανού: Χυδαία ψεύδη όσα είπε για «κρέατα προς μεταφορά» των θυμάτων στα Τέμπη
«Η διαδικασία ενώπιον του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου, όπως ζήτησα από την πρώτη στιγμή, είναι, πλέον, πολύ κοντά και η Αλήθεια εκεί, θα λάμψει» υπογράμμισε ο πρώην υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ
Χρήστος Τριαντόπουλος
Παύλος Μαρινάκης για Σαμαρά: «Ο δρόμος της Βόρειας Μακεδονίας προς την Ευρώπη περνάει μέσα από την Ελλάδα»
Το Μέγαρο Μαξίμου απάντησε στα όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς για τα κειμήλια που επιστρέφονται στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία: «Η καλύτερη απάντηση είναι η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης 7
Κυριάκος Μητσοτάκης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Δεν θα δεχθούμε αναγνώριση ξένης κυριαρχίας ή δανεισμό – Ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης»
«Τα Γλυπτά του Παρθενώνα πρέπει να εκτίθενται μαζί» - «Τα μνημεία, δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται ως λάφυρα πολέμου, ούτε ως θύματα συγκυριών μεταγενέστερων της δημιουργίας τους»
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
245