Πολιτική

Σαντορινιός για δολοφονία Τοπαλούδη : “Τίποτα δεν θα μείνει στο σκοτάδι”

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός πραγματοποίησε επίσκεψη στο Λιμεναρχείο Ρόδου ώστε να ενημερωθεί εκτενώς για την πορεία των ερευνών, σχετικά με τον θάνατο της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη και να συγχαρεί όλους όσοι μετέχουν στην εξιχνίαση του τραγικού γεγονότος.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Βρίσκομαι εδώ κατ’ αρχήν για να συγχαρώ τα στελέχη του Λιμεναρχείου, της Περιφέρειας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας του Λιμενικού Σώματος και φυσικά τα στελέχη του Αρχηγείου που βρέθηκαν από την πρώτη μέρα στη Ρόδο προκειμένου να εξιχνιάσουν γρήγορα αυτόν τον τραγικό φόνο της Ελένη Τοπαλούδη, ο οποίος συγκλόνισε όλη την Ελλάδα».

«Ο επαγγελματισμός που έδειξαν τα στελέχη μας και οι προσπάθειες που έκαναν –και είχα την ευκαιρία να τις παρακολουθήσω από κοντά- για να μπορέσουν να αποδώσουν το αίσθημα δικαίου στην ελληνική κοινωνία και να ελαφρύνουν λίγο τον πόνο των γονιών της αδικοχαμένης κοπέλας, θεωρώ ότι χρειάζονται έπαινο. Αποδεικνύουν ότι το Λιμενικό Σώμα μπορεί να συνεισφέρει στην κοινωνία όχι μόνο μέσω της αναπτυξιακής του συμβολής αλλά και σε τέτοια δύσκολα περιστατικά. Ξέρετε πολύ καλά ότι το Λιμενικό Σώμα έχει ταχθεί στην αντιμετώπιση του εγκλήματος και η συγκεκριμένη εξιχνίαση αποδεικνύει την αποτελεσματικότητά του. Το Λιμενικό έχει κάνει όλες τις έρευνες που έπρεπε να γίνουν για την υπόθεση και από εδώ και πέρα, σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές καθώς και τις ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές, θα συνεχιστούν οι διαδικασίες για να κλείσει οποιαδήποτε πτυχή έχει ανοίξει μέσα από την έρευνα».

«Η εντολή που υπάρχει είναι ότι αυτή η υπόθεση–και ό,τι άλλο μπορεί να συμπαρασύρει την υπόθεση αυτή- δεν θα μείνει στο σκοτάδι. Πρέπει και το τελευταίο στοιχείο που έχουμε στα χέρια μας για την δολοφονία της Ελένη Τοπαλούδη να διερευνηθεί».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Πέτρος Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αυτοσχεδίασε στον όρκο του στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας – «Λέει ανοησίες αντί για τον όρκο στο Σύνταγμα» λέει ο Γεωργιάδης
«Δεν έχει καμία απολύτως θέση εκεί έως ότου δώσει τον νενομισμένο όρκο», αναφέρει ο υπουργός Υγείας
Πέτρος Κωνσταντίνου 12
Νίκος Ανδρουλάκης: Η αποτυχία της ΝΔ είναι πια κοινωνική εμπειρία, το ΠΑΣΟΚ δημιουργεί το κεντρικό αφήγημα μιας σοβαρής επόμενης κυβέρνησης
«Εμείς παζάρια δεν κάνουμε. Εμείς προτείναμε μια διαδικασία αξιοκρατίας και διαφάνειας, για να γίνει μια νέα αρχή στην πλήρωση των ανεξάρτητων αρχών»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 6
ΠΑΣΟΚ: Το Πολιτικό Συμβούλιο συνεδριάζει στη σκιά της κόντρας Ανδρουλάκη – Καστανίδη και της παρέμβασης Ρέππα
O Δημήτρης Ρέππας ζητά από το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ να εισηγηθεί στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος τη συμμετοχή του Χάρη Καστανίδη στο ψηφοδέλτιο της Α΄ Θεσσαλονίκης του κόμματος στις επόμενες εκλογές
Συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ