Πολιτική

Σαντορινιός για δολοφονία Τοπαλούδη : “Τίποτα δεν θα μείνει στο σκοτάδι”

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός πραγματοποίησε επίσκεψη στο Λιμεναρχείο Ρόδου ώστε να ενημερωθεί εκτενώς για την πορεία των ερευνών, σχετικά με τον θάνατο της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη και να συγχαρεί όλους όσοι μετέχουν στην εξιχνίαση του τραγικού γεγονότος.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Βρίσκομαι εδώ κατ’ αρχήν για να συγχαρώ τα στελέχη του Λιμεναρχείου, της Περιφέρειας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας του Λιμενικού Σώματος και φυσικά τα στελέχη του Αρχηγείου που βρέθηκαν από την πρώτη μέρα στη Ρόδο προκειμένου να εξιχνιάσουν γρήγορα αυτόν τον τραγικό φόνο της Ελένη Τοπαλούδη, ο οποίος συγκλόνισε όλη την Ελλάδα».

«Ο επαγγελματισμός που έδειξαν τα στελέχη μας και οι προσπάθειες που έκαναν –και είχα την ευκαιρία να τις παρακολουθήσω από κοντά- για να μπορέσουν να αποδώσουν το αίσθημα δικαίου στην ελληνική κοινωνία και να ελαφρύνουν λίγο τον πόνο των γονιών της αδικοχαμένης κοπέλας, θεωρώ ότι χρειάζονται έπαινο. Αποδεικνύουν ότι το Λιμενικό Σώμα μπορεί να συνεισφέρει στην κοινωνία όχι μόνο μέσω της αναπτυξιακής του συμβολής αλλά και σε τέτοια δύσκολα περιστατικά. Ξέρετε πολύ καλά ότι το Λιμενικό Σώμα έχει ταχθεί στην αντιμετώπιση του εγκλήματος και η συγκεκριμένη εξιχνίαση αποδεικνύει την αποτελεσματικότητά του. Το Λιμενικό έχει κάνει όλες τις έρευνες που έπρεπε να γίνουν για την υπόθεση και από εδώ και πέρα, σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές καθώς και τις ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές, θα συνεχιστούν οι διαδικασίες για να κλείσει οποιαδήποτε πτυχή έχει ανοίξει μέσα από την έρευνα».

«Η εντολή που υπάρχει είναι ότι αυτή η υπόθεση–και ό,τι άλλο μπορεί να συμπαρασύρει την υπόθεση αυτή- δεν θα μείνει στο σκοτάδι. Πρέπει και το τελευταίο στοιχείο που έχουμε στα χέρια μας για την δολοφονία της Ελένη Τοπαλούδη να διερευνηθεί».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Δεν λέμε “μακριά από εμάς το ΠΑΣΟΚ”» – Αιχμές κατά Σαμαρά και σκληρή επίθεση σε Τσίπρα
Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων εφόσον προκύψουν πρόσθετα έσοδα χωρίς νέους φόρους - Η αυτοκριτική για την πανεπιστημιακή αστυνομία και το μήνυμα για την ακρίβεια
Παύλος Μαρινάκης
Αλέξης Τσίπρας: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη ΔΕΘ – «Πεταμένα λεφτά το rebranding», «έχει ροπή στο ψέμα»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστηρίζει ότι ο πρώην πρωθυπουργός «παραμένει ίδιος και απαράλλαχτος» - «Δεν τον είδαν, δεν τον ξέρουν», απαντά το ΠΑΣΟΚ για τον Γιώργο Σιακαντάρη
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
Τσίπρας στη ΔΕΘ: Κυβερνητική πρόταση, άνοιγμα στο ΠΑΣΟΚ, μήνυμα κατά των προσωπικών στρατηγικών και το «Μου ’φαγες όλα τα δαχτυλίδια»
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ έθεσε ως εκλογικό στόχο την πρωτιά, υπερασπίστηκε το οικονομικό του πρόγραμμα και παρουσίασε τους όρους μιας προοδευτικής διακυβέρνησης - Η αυτοκριτική για το παρελθόν, τα 12 μίλια και οι αιχμές κατά Μητσοτάκη
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
17
Τσίπρας από τη ΔΕΘ στο newsit.gr: «Ήμουν ανεκτικός σε προσωπικές στρατηγικές – Αυτό δεν θα επαναληφθεί»
Η απάντηση στην ερώτηση του Πέτρου Κατσάκου για στελέχη που κινούνται εκτός κομματικής γραμμής – «Έπαθα και έμαθα» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, στέλνοντας μήνυμα για ενότητα, πειθαρχία και αυτοπειθαρχία στην ΕΛΑΣ
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
38
Ο Αδριανός Γολέμης, ο πρώτος Έλληνας αστροναύτης που θα ταξιδέψει στο διάστημα – Στο Παρίσι γράφτηκε ιστορία
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πιστεύω ότι ο Αδριανός, πέρα από τα πολύ ενδιαφέροντα πειράματα που θα διεξάγει στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, θα αποτελέσει επίσης πηγή έμπνευσης για τα μικρά ελληνόπουλα»
διάστημα 22