Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σε αγώνα NBA ο Κυριάκος και η Μαρέβα

Σε αγώνα NBA ο Κυριάκος και η Μαρέβα

Καλεσμένοι του ελληνοαμερικανού ιδιοκτήτη των Washington Wizards, Ted Leonsis ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα στον αγώνα της ομάδας με τους Boston Celtics.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι έφεραν γούρι στην ομάδα του ομογενή πολυεκατομμυριούχου Ted Leonsis, αφού οι Washington Wizards κέρδισαν τους Boston Celtics με 99 – 94. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το που έφτασε στην Ουάσινγκτον από την Φλόριντα και λίγες ώρες πριν συναντήσει τον Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ είδε τον αγώνα ανάμεσα στις δυο ομάδες του NBA στο πανέμορφο γήπεδο Capital One. Και ως προσκεκλημένος κάθισε στις καλύτερες θέσεις με την σύζυγό του Μαρέβα, θέσεις που κανονικά κοστίζουν πολλές χιλιάδες ευρώ.

Δείτε στο βίντεο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με την σύζυγό του κοντά στον πάγκο των Wizards

https://twitter.com/WashWizards/status/1214383141755899905?s=20

Ποιος είναι ο Ted Leonsis

Ο Ted Leonsis είναι ένας από τους πλουσιότερους ομογενείς μας στις ΗΠΑ. Μένει στην Ουάσινγκτον και στόχος του είναι να κατακτήσει το NBA αφού είναι από τους βασικούς μετόχους των  Washington Wizards.

Γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου στο Μπρούκλιν το 1957 και μεγάλωσε στην Μασαχουσέτη. Παιδί δεύτερης γενιάς μεταναστών από φτωχή οικογένεια, με πατέρα σερβιτόρο και μητέρα γραμματέα, ο Ted Leonsis είναι αυτοδημιούργητος. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Τζορτζτάουν και ασχολήθηκε με το μάρκετινγκ και τους υπολογιστές.

Στα 26 του επέζησε από αεροπορικό δυστύχημα γεγονός που σημάδεψε την ζωή του αφού βγήκε ζωντανός από τα ερείπια και από τότε αποφάσισε να βάζει στόχους και να τους κατακτά αμέσως.

Στα 35 του έγινε ιδιοκτήτης της εταιρείας Redgate Communications Corp., στον χώρο του μάρκετινγκ την οποία στην συνέχεια εξαγόρασε ο γίγαντας του ίντερνετ American Online AOL το 1993.

Ο Ted Leonsis έγινε πρόεδρος της AOL έως το 2006 και παραμένει επίτιμος Πρόεδρος.

Ήταν δήμαρχος της πόλης Όρχιντ στην Φλόριντα. Έχει γράψει 4 βιβλία και έχει στην ιδιοκτησία του έξι περιοδικά για τεχνολογία και η υπογραφή του υπάρχει σε πολλά online παιχνίδια. Πολυπράγμων ο Ted Leonsis έκανε την παραγωγή το 2007 στο ντοκιμαντέρ «Nanking», που κέρδισε και το πρώτο βραβείο στο περίφημο φεστιβάλ Sundance.

Πριν ασχοληθεί με το επαγγελματικό μπάσκετ, ο ελληνοαμερικανός Ted Leonsis είχε μια ομάδα χόκεϊ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ετήσιο καθαρό του εισόδημα φτάνει το ένα δις δολάρια. Επίσης είναι γνωστός για τις φιλανθρωπίες του.

Αποστολή στις ΗΠΑ: Αιμίλιος Περδικάρης – με πληροφορίες από ellines.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις