Πολιτική

Σε εξέλιξη η διυπουργική σύσκεψη στο Μαξίμου για τη Σαμοθράκη

Θα ακολουθήσει σύσκεψη και με τη συμμετοχή των φορέων από τη Σαμοθράκη στις 17:00, υπό τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η κυβερνητική σύσκεψη υπό τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, προκειμένου να δοθεί μόνιμη λύση στο θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Σαμοθράκης.

samothraki syskepsi

Η σύσκεψη πραγματοποιείται με τη συμμετοχή των υπουργών Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιου για το συντονισμού του κυβερνητικού έργου, Άκη Σκέρτσου, του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, και του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστου Μέτιου.

samothraki syskepsi

Θα ακολουθήσει σύσκεψη και με τη συμμετοχή των τοπικών φορέων στις 17:00, στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φουντώνει η κόντρα κυβέρνησης με ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για τον Μαδούρο – Το «καρφί» Μαρινάκη για τον Τσίπρα
«Αντιλαμβανόμαστε ότι η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι με την ανακοίνωση του κ. Τσίπρα οι πολίτες θα θυμηθούν τις στενές σχέσεις, τόσο του ίδιου, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ με το εν λόγω καθεστώς»
Ο Νικολάς Μαδούρο 14