Πολιτική

Σεισμός στη Σάμο: Συλλυπητήρια Πούτιν στον Μητσοτάκη για τα φονικά ρίχτερ

Ο σεισμός στη Σάμο με τον θάνατο των δύο παιδιών και τις εικόνες καταστροφής στο νησί συγκλονίζει την Ελλάδα και συγκινεί τη διεθνή κοινότητα. Τη συμπαράσταση του ρωσικού λαού στον ελληνικό, εκφράζει ο Πρόεδρος της χώρας, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο σεισμός βύθισε στο πένθος τη Σάμο που ετοιμάζεται να κηδέψει αύριο, Κυριακή (01.11.2020) τα δύο παιδιά. Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, με τηλεγράφημά του στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, εξέφρασε ειλικρινή συλλυπητήρια για τις τραγικές συνέπειες του σεισμού στο Αιγαίο, που έπληξε ελληνικά νησιά.

Click4more: Σάμος: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον τόπο της τραγωδίας (pics, vid)

Στο τηλεγράφημα, που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Κρεμλίνου, ο Ρώσος Πρόεδρος εξέφρασε συμπάθεια και συμπαράσταση σε όλους τους πληγέντες λόγω της φυσικής αυτής καταστροφής και ευχήθηκε την ταχύτερη αποκατάσταση των περιοχών της χώρας οι οποίες υπέστησαν ζημιές.

Δείτε την ανάρτηση του Βλαντίμιρ Πούτιν:

 

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης από ΔΕΘ: «Ανάγκη για επέκταση του Μετρό Θεσσαλονίκης και ενοποίηση του παραλιακού μετώπου»
«Η Θεσσαλονίκη πρέπει να υπηρετήσει τον ιστορικό της ρόλο: να είναι το οικονομικό κέντρο των Βαλκανίων», τόνισε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Νίκος Ανδρουλάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε ασθενή που παίρνει φάρμακα στο σπίτι του: «Μικρότερες οι ουρές στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ»
Ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στο σπίτι του ασθενή μίλησε και για τις μεταμοσχεύσεις αλλά και το Κέντρο Μεταμοσχεύσεων στο Ωνάσειο όπου θα γίνουν τα εγκαίνια το επόμενο διάστημα
Κυριάκος Μητσοτάκης 5