Πολιτική

Σεισμός στην Αλβανία – Δένδιας: Εκφράζουμε τη συμπαράσταση της Ελλάδας

Μήνυμα συμπαράστασης της Ελλάδας στον λαό και την κυβέρνηση της Αλβανίας έστειλε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Δένδιας έκανε ανάρτησή του στο twitter, για τον σεισμό 6,4 Ρίχτερ που έπληξε τη γειτονική χώρα.

«Εκφράζουμε τη συμπαράσταση της Ελλάδας στον λαό και την κυβέρνηση της Αλβανίας, για τις συνέπειες του σεισμού που έπληξε τη γειτονική μας χώρα» αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Δένδιας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης: Αν ο κόσμος μάς εμπιστευτεί η Ελλάδα μπορεί να γίνει κανονική ευρωπαϊκή χώρα
Σε ερώτηση για τις πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες και τη σύγκλιση με άλλα κόμματα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι το κόμμα δίνει «τον αγώνα της κοινωνικής διεύρυνσης»
Νίκος Ανδρουλάκης
5
Τα Ellinika Hoaxes «ακτινογραφούν» όσα είπε η Μαρία Καρυστιανού: Τι απαντούν για υδραζίνη, ξυλόλια και βιοσυντονισμό
Στο μικροσκόπιο οι αναφορές της για τα Τέμπη και την «Κβαντική Ιατρική» - Τι υποστηρίζει το fact-checking μέσο για το «λαμπίκο», την πυρόσφαιρα και τις επίμαχες ουσίες
Μαρία Καρυστιανού 14