Πολιτική

Σεισμός στην Αλβανία – Δένδιας: Εκφράζουμε τη συμπαράσταση της Ελλάδας

Μήνυμα συμπαράστασης της Ελλάδας στον λαό και την κυβέρνηση της Αλβανίας έστειλε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Ο κ. Δένδιας έκανε ανάρτησή του στο twitter, για τον σεισμό 6,4 Ρίχτερ που έπληξε τη γειτονική χώρα.

«Εκφράζουμε τη συμπαράσταση της Ελλάδας στον λαό και την κυβέρνηση της Αλβανίας, για τις συνέπειες του σεισμού που έπληξε τη γειτονική μας χώρα» αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Δένδιας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Δημιούργησαν μια συμμορία στο Μαξίμου που επηρεάζει τη Δικαιοσύνη
«Δημιούργησαν μια συμμορία στο Μαξίμου, η οποία επηρεάζει τη δικαιοσύνη, ελέγχει τη ροή του χρήματος και δημιούργησε κι έναν μηχανισμό προπαγάνδας για να παραπληροφορεί τον ελληνικό λαό»
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
Τα επόμενα βήματα των βουλευτών της ΝΔ που αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα του επιτελικού κράτους
Παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος χθες (28.04.2026) το βράδυ από το βήμα του προσυνεδρίου της Ν.Δ. στο Ναύπλιο, υπερασπίστηκε το μοντέλο διακυβέρνησης του επιτελικού κράτους
Μέγαρο Μαξίμου