Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Σενάρια ανασχηματισμού – Έντονες φήμες για αλλαγές στη σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου

Σενάρια ανασχηματισμού – Έντονες φήμες για αλλαγές στη σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου

Σενάρια ανασχηματισμού κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, προκαλώντας αναστάτωση στους κυβερνητικούς και κομματικούς κύκλους.

Η φημολογία για ανασχηματισμό δεν επιβεβαιώνεται αλλά και ούτε και διαψεύδεται και πάντως εντάθηκε μετά τον σημερινό πρωινό καφέ στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στη Αθήνα, με «χαλαρό» πρόγραμμα ως την Παρασκευή, οπότε και θα μεταβεί στις Αιγές για να εγκαινιάσει το αναστηλωμένο Ανάκτορο του Φιλίππου του Β΄, ενώ από το Σάββατο αναμένεται να βρίσκεται στα Χανιά για τον εορτασμό των Θεοφανείων.

Οι εισηγήσεις στον Πρωθυπουργό για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα έχουν διατυπωθεί εδώ και καιρό, με αφορμή διάφορες αρρυθμίες που έχουν παρατηρηθεί σε υπουργεία αλλά και συγκεκριμένες λανθασμένες προσεγγίσεις υπουργών.

Αν και ο κ. Μητσοτάκης, όπως φάνηκε και από την προηγούμενη θητεία της κυβέρνησης της Ν.Δ., δεν είναι οπαδός των συχνών αλλαγών στο κυβερνητικό σχήμα, πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι ένας διορθωτικός ανασχηματισμός στην αυγή του νέου χρόνου θα έδινε σήμα επανεκκίνησης, ειδικά σε τομείς που έχουν να κάνουν με κρίσιμους τομείς για την καθημερινότητα των πολιτών. Κοντός ψαλμός…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις