Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Σφαγή Καμμένου – Μπαλαούρα για Σκοπιανό – Χαφιεδίστικη η τακτική Παπαδημούλη

Σφαγή Καμμένου – Μπαλαούρα για Σκοπιανό – Χαφιεδίστικη η τακτική Παπαδημούλη

– Μεγάλη η ένταση στο κυβερνητικό στρατόπεδο με ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να σφάζονται για το Σκοπιανό
– Επίθεση Μπαλαούρα σε Δημήτρη Καμμένο – Δικαιολόγησε Παπαδημούλη για τις φωτογραφίες
– Σκληρή απάντηση Καμμένου και επίθεση σε Μπαλαούρα, Παπαδόπουλο και Σκουρλέτη
– Χαρακτήρισε χαφιεδίστικη την τακτική του Παπαδημούλη να στείλει φωτογραφίες όσων συμμετείχαν στο συλλαλητήριο στους ευρωπαίους

Μαίνεται με αμείωτη ένταση ο καυγάς Δημήτρη Καμμένου και Μάκη Μπαλαούρα που κρατάει εδώ και μέρες. Η αντιπαράθεση, συνεχίστηκε και σήμερα μέσα από διαφορετικά κανάλια αλλά την ίδια ώρα με τους δυο βουλευτές των κομμάτων που συγκυβερνούν να ανταλλάσουν βαριές κουβέντες.

«Ο Δημήτρης Καμμένος, δημιουργεί προβλήματα ανάμεσα στους βουλευτές των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Μπαλαούρας. Όταν ρωτήθηκε για την κίνηση Παπαδημούλη να δείξει φωτογραφίες στους ευρωπαίους από βουλευτές και ευρωβουλευτές που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, είπε ότι πολύ καλά έκανε.

Όταν μεταφέρθηκε αυτό στον Δημήτρη Καμμένο, εκείνος εξερράγη.

«Είναι δυνατόν να βάζει χέρι ο κ. Μπαλαούρας στους ΑΝΕΛ για το πως θα συμπεριφερθούν; Είναι δυνατόν να κάνει το ίδιο ο Σάκης Παπαδόπουλος να έχει το θράσος να πιάνει στο στόμα του τον Πάνο τον Καμμένο τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ και να τον καλεί να παραιτηθεί; Κύριε Παπαδόπουλε συνέλθετε λιγάκι! Είναι δυνατόν ο κ. Σκουρλέτης να μας λέει να προσέχουμε; Να μην πάμε στο συλαλλητήριο; Κύριε Σκουρλέτη είναι δυνατόν να μας εγκαλείτε και να μας μαλώνετε; Είναι ο δάσκαλος και ο μαθητής να τον μαλώσει; Συγκυβερνάμε. Είναι μια συνεργασία μεταξύ ίσων. Όχι μεταξύ του καλού και το κακού. Και λέω στον κύριο Μπαλαούρα αν έχουν κάνει λάθη οι προηγούμενοι όπως τους κατηγορείτε δεν μπορούμε να τα συνεχίσουμε. Και να πει την Μακεδονία. Εκτός και αν θέλει να δώσει την Μακεδονία. Έχει μια μεγάλη χαρά και δεν μπορεί να την κρύψει».

Ο κ. Καμμένος επιτέθηκε και στον Δημήτρη Παπαδημούλη χαρακτηρίζοντας χαφιεδίστικη την τακτική όπως είπε «να βγάλει φωτογραφίες την κα Καϊλή και όλους εμάς στο συλλαλητήριο και να μας φακελώνει και να μας στέλνει στους ευρωπαίους. Στους γερμανούς. Εγώ θα ρωτήσω: συμφωνούν οι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ με το φακέλωμα; Συμφωνούν με το φακέλωμα ενός αριστερού; Να φακελώνει εμάς; Τους συναδέλφους του; Ο κ. Παπαδημούλης θα μας δώσει την λίστα σε ποιούς έστειλε mail; Σε ποιους μας έδωσε;»

Και συνέχισε: «Αν έχει το θάρρος ο Παπαδημούλης, να μας πει: εγώ τα έστειλα».

Οι ΑΝΕΛ είμαστε σαφείς: Μακεδονία δεν περνάει. Όταν ρωτήθηκε τι απαντά σε όσους τον χαρακτηρίζουν ακραίο και εθνικιστή απάντησε: «Την Κυριακή όλοι οι ακραίοι στο Σύνταγμα».

Δείτε το ξέσπασμα του Δημήτρη Καμμένου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις