Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Σφάχτηκαν” για τα… μάτια του Στουρνάρα Παππάς και Κακλαμάνης

Παππάς Κακλαμάνης Στουρνάρας

Νέο λάδι στη φωτιά της κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο Μαξίμου και τον Γιάννη Στουρνάρα “έπεσε” το πρωί της Παρασκευής (22.12.2017). Ο ανοιχτός πόλεμος ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον διοικητή της ΤτΕ έγινε αφορμή για να τσακωθούν στη Βουλή ο Νίκος Παππάς και ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια απάντησης που έδωσε ο Νίκος Παππάς σε ερώτηση της βουλευτού της Ν.Δ., Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου. Στο κλείσιμο της τοποθέτησής του, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής αναφέρθηκε στον Γιάννη Στουρνάρα. Και ο Νικήτας Κακλαμάνης δεν το άφησε… αναπάντητο.

Παππάς: Ο Στουρνάρας έχει βαλθεί να μας πείσει…

Κλείνοντας τη δευτερολογία του, ο Νίκος Παππάς σχολίασε τα όσα ανέφερε ο Γιάννης Στουρνάρας, στην ενδιάμεση έκθεση της ΤτΕ για την πορεία της οικονομίας. Και ιδιαίτερα για το τι μέλλει γενέσθαι μετά τον Αύγουστο του ’18.

«Ο ελληνικός λαός μπορεί να προχωρήσει αισιόδοξα και όχι όπως εκτιμούν κάποιοι όπως ο κ. Στουρνάρας ο οποίος έχει βαλθεί να μας πείσει ότι το μόνο θετικό από την τοποθέτησή του στη διοίκηση της Κεντρικής Τράπεζας ήταν το γεγονός ότι έφυγε από το υπουργείο Οικονομικών. Γιατί όσο ήταν εκεί χάσαμε γύρω στις 150.000 θέσεις εργασίας…», είπε ο υπουργός.

«Πολύ φοβάμαι ότι έχουμε ξανά την υποχρέωση για να συζητήσουμε για ένα θέμα που άπτεται του success story της διακυβέρνησης Σαμαρά, το οποίο έρχεται και επανέρχεται. Είναι το τηλεοπτικό success story, μιλάμε για την απόλυτη βύθιση των ιδεών ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία μπορεί να είναι επαρκής, όταν μιλάμε για την ανάπτυξη των μεγάλων δικτύων», τόνισε επίσης.

Κακλαμάνης: Τα παράπονά σας στον… Ντράγκι

Ο Νικήτας Κακλαμάνης ασκούσε χρέη προέδρου κατά την απάντηση από τον Νίκο Παππά. Κι όταν άκουσε όσα είπε ο υπουργός, δεν θέλησε να τα αφήσει αναπάντητα.

Και από την έδρα, είπε απευθυνόμενος στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής: «Τα παράπονά σας, κύριε υπουργέ, για τον κ. Στουρνάρα στον κ.  Ντράγκι…».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις