Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

“Σφάχτηκαν” Βούλτεψη – Καμμένος! “Μαζί τα φάγατε” – “Απατεώνα”

“Σφάχτηκαν” Βούλτεψη – Καμμένος! “Μαζί τα φάγατε” – “Απατεώνα”

Το “έλα να δεις” έγινε στην Βουλή όταν ο Πάνος Καμμένος επιτέθηκε στην Σοφία Βούλτεψη με την δεύτερη να ουρλιάζει “απατεώνα”! Φυσικά, και πάλι τον ρόλο του πυροσβέστη ανέλαβε ο Νίκος Βούτσης, ο οποίος έμοιαζε εξαντλημένος στην προσπάθεια του να ελέγξει τον έντονο διάλογο.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σχολίασε την μικρή παρουσία βουλευτών της αντιπολίτευσης λέγοντας: «Μετά την μετατροπή της Νέας Δημοκρατίας σε ποτάμι με τη στήριξη της Φώφης Γεννηματά ούτε στην συζήτηση του προϋπολογισμού δεν έρχεστε πιά. Μόνο 15 άτομα είστε. Γίνατε ποτάμι στο ξηροπόταμο του κ. Θοδωράκη με τον οποίο δεν έχετε πια τίποτα να χωρίσετε».

Οι τόνοι ανέβηκαν στο κατακόρυφο όταν ο Πάνος Καμμένος επιτέθηκε στην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη υποστηρίζοντας ότι… έφαγε κι εκείνη από τα δάνεια που έπαιρνε η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» στην οποία εργάζονταν.

Κατά τη διάρκεια «διαμάχης» που είχε στη Βουλή με τη βουλευτή της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε: «Δουλειά μου είναι να βρίσκομαι στη νατοϊκή άσκηση». Και προσέθεσε ότι η επίσκεψη έγινε για να βρεθεί μία κοινή λύση, αλλά, όπως είπε, αν ποτέ απειληθεί η Ελλάδα, δεν θα παραιτηθούμε για μία επίσκεψη.

«Εμείς δεν κάνουμε πολιτική με ζεϊμπέκικα και κουμπάρους» είπε με… νόημα ο κ. Καμμένος. Στην κόντρα με την κυρία Βούλτεψη, ο κ. Καμμένος την κατηγόρησε ότι “και εσείς τα παίρνατε, μαζί τα φάγατε”.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, η κ. Βούλτεψη να αντιδράσει έντονα, ουρλιάζοντας “απατεώνα”. Μάλιστα, στη συνέχεια ζήτησε να λάβει τον λόγο για να απαντήσει επί προσωπικού.

«Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι τα έφαγα και εγώ με κάποιον τρόπο επειδή ως δημοσιογράφος στον Ελεύθερο Τύπο έπαιρνα τον μισθό μου από την εφημερίδα που έπαιρνε κάποια δάνεια και επομένως έφαγα κι εγώ από τα κλεμμένα. Δεν μπορούμε να συγκριθούμε. Η πορεία μου είναι γνωστή. Ούτε κότερα έχω , ούτε αγόρασα τη Μερσεντές του Αμίν Νταντά. Και βέβαια αυτό που είπα είναι πως είναι θράσος να εμφανίζεται κάθε φορά στη βουλή ενώ είχε εξαφανιστεί. Πού ήταν ο κ. Καμμένος όταν ήταν εδώ ο Ερντογάν; Ξαναβγήκε στον πόλεμο όταν έφυγε ο εχθρός» είπε μεταξύ άλλων η κα Βούλτεψη.

«Το αμάξι του Αμίν Νταντά δεν το είχα ποτέ, οι δημοσιογράφοι το γράφουν . Του κ. Μεταξά ήταν το αυτοκίνητο. Όσον αφορά στο κότερο είχα μεγαλύτερο παλαιότερα και πήγαινα βόλτα την κ. Βούλτεψη» απάντησε ο κ. Καμμένος. Την πήγαινα βόλτα στο παρελθόν. Πήρα μικρότερο γιατί η περιουσία μου έχει μειωθεί» της απάντησε ο κ. Καμμένος .

«Εμένα;» φώναζε από τα έδρανα η βουλευτής της ΝΔ.

«Το διαψεύδει η κα Βούλτεψη» είπε παρεμβαίνοντας ο πρόεδρος της βουλής Νίκος Βούτσης.

«Θα σας δείξω φωτογραφίες» είπε χαμογελώντας ο κ. Καμμένος, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε στην κα Βούλτεψη σχετικά με όσα είπε για την επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα.

Δείτε τον τσακωμό στο 23ο λεπτό

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις