Πολιτική

Σφοδρή επίθεση Τζάκρη σε Πολάκη: Είναι αξιοθρήνητος – Κράτησε το φανάρι σε άλλους

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σφοδρή επίθεση κατά του Παύλου Πολάκη εξαπέλυσε η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη σχολιάζοντας τη νέα εποχή στον ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγα 24ωρα μετά την εκλογή του Σωκράτη Φάμελλου στο «τιμόνι» του ΣΥΡΙΖΑ η Θεοδώρα Τζάκρη εκτίμησε ότι η σύγκρουση του νέου προέδρου του κόμματος με τον Παύλο Πολάκη είναι προδιαγεγραμμένη.

Μάλιστα, η ίδια μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης (26.11.24), χαρακτήρισε τον κ. Πολάκη «αξιοθρήνητο», λέγοντας πως «κράτησε το φανάρι σε άλλους».

Όπως είπε, στον «ΣΥΡΙΖΑ αυτοκαταργήθηκαν» και δήλωσε βέβαια για νέα διάσπαση.

Αναφερόμενη στο νέο κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη, δήλωσε πως θα έρθουν σε αυτό κι άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Φυσικά και θα κάνουμε συνεργασίες και με το ΠΑΣΟΚ και με άλλα κόμματα», σημείωσε. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες αιχμές Μουτσάτσου κατά Καρυστιανού: «Υποβαθμίζεται η συνεισφορά όσων επέλεξαν να αποχωρήσουν»
Η πρώην συνεργάτιδα της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» απαντά στις αναφορές για τα στελέχη που αποχώρησαν και παρουσιάζει αναλυτικά τη δουλειά της στον Τομέα Πολιτισμού - «Δεν διαγράφονται αναδρομικά ο χρόνος, η εργασία, οι πρωτοβουλίες και οι ιδέες»
Αυγερινός, Μουτσάτσου και Καρυστιανού 6
Γεωργιάδης: Από την 1η Σεπτέμβρη η υποχρεωτική ηλεκτρονική καταχώρηση διαγνωστικών εξετάσεων – «Τί αμορφωσιά έχουν κάποιοι»
«Αντί να πουν μπράβο αρχίζουν από κάτω και υβρίζουν με θεωρίες συνωμοσίας για τις Ασφαλιστικές, τα προσωπικά δεδομένα», γράφει ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης 37
Ο 20λογος του Αλέξη Τσίπρα: Η στρατηγική της ανατροπής, το οικονομικό πρόγραμμα και η υπόσχεση για ένα «σοκ εντιμότητας»
Ο πρώην πρωθυπουργός φιλοδοξεί ο «20λογος» του να λειτουργήσει ταυτόχρονα ως πρόγραμμα διακυβέρνησης και ως συμβόλαιο πολιτικής αξιοπιστίας και να ενώσει την κοινωνική ατζέντα με τη θεσμική υπόσχεση
Αλέξης Τσίπρας 31
Μη κρατικά πανεπιστήμια: «Συνταγματικό το πλαίσιο, δεν θα χαθεί το ακαδημαϊκό έτος» λέει το υπουργείο Παιδείας μετά την ακύρωση τριών αδειών από το ΣτΕ
Σε ζητήματα της διοικητικής διαδικασίας και όχι στον νόμο αποδίδει το υπουργείο τις πλημμέλειες που εντόπισε το δικαστήριο
Πανεπιστήμιο 38