Πολιτική

“Σφυροκοπά” ο Λαφαζάνης! “Φέρνουν άρον – άρον μνημόνιο – Επέλεξαν τη ρήξη με τις προγραμματικές δηλώσεις!”

Νέα ολομέτωπη επίθεση του Παναγιώτη Λαφαζάνη στην κυβέρνηση, με δήλωση που ασκεί δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα για το μνημόνιο, αλλά και στην αντιπολίτευση (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι) που "χύνει κροκοδείλια δάκρυα"...

Προσθέστε το newsit.gr στη Google

για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Το ρήγμα βαθαίνει στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το νέο μνημόνιο.

Απόδειξη η τελευταία δήλωση του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος με σκληρή γλώσσα επιτίθεται στην κυβέρνηση για τις μνημονιακές της επιλογές.

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας: “Το νέο μνημόνιο που η κυβέρνηση φέρνει άρον-άρον για ψήφιση στην Ολομέλεια μέσα στον Δεκαπενταύγουστο, παραβιάζοντας τον Κανονισμό της Βουλής και το Σύνταγμα, θα επιφέρει νέες δυσβάσταχτες και οδυνηρότατες συνέπειες σε μια οικονομία που βρίσκεται σε κατάρρευση και σε μια κοινωνία που έχει εξουθενωθεί ενώ μεγάλα τμήματά της φυτοζωούν μέσα στην εξαθλίωση, την ανεργία, τη φτώχεια και την απελπισία.

Η κυβέρνηση, αντί να συγκρουστεί με τις εκβιαστικές επιλογές των κυρίαρχων κέντρων της ΕΕ, τα εγχώρια στηρίγματά τους και μαζί τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το «Ποτάμι» που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για ένα νέο μνημόνιο το οποίο ψηφίζουν και εκλιπαρούσαν την υπογραφή του, επέλεξε, δυστυχώς, τη ρήξη με τις προγραμματικές δεσμεύσεις της. Τη ρήξη, επίσης, με το περήφανο «ΟΧΙ» του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου και τους σκληρούς αγώνες του ΣΥΡΙΖΑ και του ελληνικού λαού ενάντια στα μνημόνια, την υποτέλεια και τη λιτότητα.

Ο δρόμος του νέου μνημονίου δεν αξίζει στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι αδιέξοδος για την κυβέρνηση και κυρίως είναι αδιέξοδος για την Ελλάδα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ένοχος ο Παύλος Πολάκης για συκοφαντική δυσφήμιση του Σταμάτη Πουλή – Το Εφετείο του επέβαλε 5 μήνες φυλάκιση με αναστολή
«Ο εκβιασμός δεν πέρασε και εμείς οφείλουμε να καταδικάσουμε πολιτικά και στην κάλπη αυτές τις συμπεριφορές, ώστε να μην τις ξαναζήσουμε ποτέ», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης
Παύλος Πολάκης