Πολιτική

Σγουρός: Θα στείλει αναφορά στην Google γιατί… Πατούλης και Δούρου βγαίνουν “ψηλότερα”!

Αναφορά στην Google πρόκειται να κάνει ο Γιάννης Σγουρός σχετικά με τις πρακτικές που μετέρχονται οι ανθυποψήφιοί του Γ. Πατούλης και Ρ. Δούρου για την προβολή τους με τη χρήση του... δικού του επιθέτου.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Σγουρού και “όπως προέκυψε μετά από καταγγελίες μελών της παράταξης «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» που αντιλήφθηκαν τις συγκεκριμένες μεθοδεύσεις, οι κ. Δούρου και Πατούλης πληρώνουν στα adwords της Google για να εμφανίζεται το δικό τους όνομα όταν κάποιος κάνει αναζήτηση στον ιστοχώρο της Google με τις λέξεις κλειδιά «Γιάννης Σγουρός» ή «Γ. Σγουρός»“.

Μάλιστα, ο κ. Σγουρός δημοσιεύει δύο φωτογραφίες που δείχνουν πως ενώ κάποιος έχει κάνει αναζήτηση στο Google την λέξη “Σγουρός”, τα πρώτα αποτελέσματα αφορούν στον… κ. Πατούλη και την κα Δούρου.

Δείτε τις εικόνες

Google

Google

Τι λέει ο Σγουρός για την Google

“Τα adwords είναι μία δυνατότητα προβολής που παρέχει η Google στους ενδιαφερόμενους χρήστες του διαδικτύου προκειμένου να προωθήσουν το προϊόν ή την υπηρεσία που επιθυμούν με εισαγωγή λέξεων που χρησιμεύουν ως λέξεις κλειδιά. Για παράδειγμα εάν κάποιος επαγγελματίας δραστηριοποιείται στον χώρο της ένδυσης μπορεί να επιλέξει να πληρώσει, ώστε όταν κάνει κάποιος αναζήτηση στη Google με τη λέξη ένδυση να εμφανίζεται π.χ. η ιστοσελίδα του. Εάν δύο ή περισσότεροι ενδιαφερόμενοι επιλέξουν την ίδια λέξη κλειδί, τότε στην αναζήτηση της Google εμφανίζεται πρώτος εκείνος που θα πληρώσει τα περισσότερα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση και οι δύο υποψήφιοι Περιφερειάρχες, η κα Δούρου πριν από λίγες ημέρες και ο κ. Πατούλης σήμερα, όπως προκύπτει από τα αδιάψευστα συνημμένα αρχεία, κατέβαλαν λεφτά στα adwords της Google ώστε εάν κάποιος κάνει αναζήτηση με τη λέξη «Γ. Σγουρός» να εμφανίζονται οι ίδιοι!!!

«Οι μεθοδεύσεις των ανθυποψηφίων μου, που δεν έχουν προηγούμενο, μαρτυρούν εκτός από πανικό, επειδή δεν τους βγαίνουν τα κουκιά, ότι δεν υπάρχει κανένα όριο, κανένας ηθικός φραγμός εκ μέρους τους στον δρόμο προς την κάλπη. Ο κατήφορός τους δεν έχει τέλος. Έχασαν κάθε μέτρο πολιτικού πολιτισμού. Οι πολίτες πλέον βλέπουν κρίνουν και συγκρίνουν, ποιοι έχουν σχέδιο, πρόγραμμα και όραμα για την Περιφέρεια Αττικής και ποιοι επιχειρούν να επικρατήσουν με κινήσεις του παρασκηνίου», σημείωσε σχετικά ο Γ. Σγουρός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης από Κοζάνη: Το 2023 είπα ότι ο κατώτατος μισθός θα φτάσει τα 950 ευρώ, τώρα λέω ότι πριν τις εκλογές θα τα έχει ξεπεράσει
«Οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση και θα αναγνωρίσουν στη ΝΔ ότι μπορεί να κρατήσει το τιμόνι της χώρας σε πολύ δύσκολους γεωπολιτικούς καιρούς» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με πολίτες στην Κοζάνη 151
Απάντηση ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ για Ακρίτα: Απροκάλυπτα προσπαθεί να αυξήσει την πλειοψηφία της στο προεδρείο της Βουλής
«Οι ακροδεξιοί πολιτικοί συνοδοιπόροι της κυρίας Σδούκου και του κυρίου Μαρινάκη έκαναν πολιτική καριέρα με τέτοια θλιβερή ατζέντα», επισημαίνει ο Κώστας Τσουκαλάς, συμπληρώνοντας πως «δεν έχει τέλος ο πολιτικός τους κατήφορος»
ΠΑΣΟΚ, γραφεία 5
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε παραγωγικές μονάδες στη Φλώρινα – «Θα στηρίξουμε την ελληνική κτηνοτροφία και τη φέτα, το πιο εμβληματικό μας προϊόν»
«Η Δυτική Μακεδονία είναι μία περιφέρεια η οποία έχει περάσει τις δικές της δοκιμασίες, αλλά χαίρομαι διότι μέσα από την πολύ συστηματική στήριξη την οποία παρέχει η κυβέρνηση, δρομολογούνται πολλές νέες παραγωγικές επενδύσεις», είπε ο πρωθυπουργός
μητσοτακης 6
Συνεργάτες Μαρινάκη σε Ακρίτα: Δεν θυμάται τις δεκάδες τοξικές αναρτήσεις της;
Απάντηση μέσω συνεργατών του δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα και ζητεί να ανακαλέσει την fake ανάρτησή της - Για «κατάφωρη συκοφαντία» κάνει λόγο η Κουμουνδούρου
Έλενα Ακρίτα 21