Πολιτική

Σγουρός: Θα στείλει αναφορά στην Google γιατί… Πατούλης και Δούρου βγαίνουν “ψηλότερα”!

Αναφορά στην Google πρόκειται να κάνει ο Γιάννης Σγουρός σχετικά με τις πρακτικές που μετέρχονται οι ανθυποψήφιοί του Γ. Πατούλης και Ρ. Δούρου για την προβολή τους με τη χρήση του... δικού του επιθέτου.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Σγουρού και “όπως προέκυψε μετά από καταγγελίες μελών της παράταξης «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» που αντιλήφθηκαν τις συγκεκριμένες μεθοδεύσεις, οι κ. Δούρου και Πατούλης πληρώνουν στα adwords της Google για να εμφανίζεται το δικό τους όνομα όταν κάποιος κάνει αναζήτηση στον ιστοχώρο της Google με τις λέξεις κλειδιά «Γιάννης Σγουρός» ή «Γ. Σγουρός»“.

Μάλιστα, ο κ. Σγουρός δημοσιεύει δύο φωτογραφίες που δείχνουν πως ενώ κάποιος έχει κάνει αναζήτηση στο Google την λέξη “Σγουρός”, τα πρώτα αποτελέσματα αφορούν στον… κ. Πατούλη και την κα Δούρου.

Δείτε τις εικόνες

Google

Google

Τι λέει ο Σγουρός για την Google

“Τα adwords είναι μία δυνατότητα προβολής που παρέχει η Google στους ενδιαφερόμενους χρήστες του διαδικτύου προκειμένου να προωθήσουν το προϊόν ή την υπηρεσία που επιθυμούν με εισαγωγή λέξεων που χρησιμεύουν ως λέξεις κλειδιά. Για παράδειγμα εάν κάποιος επαγγελματίας δραστηριοποιείται στον χώρο της ένδυσης μπορεί να επιλέξει να πληρώσει, ώστε όταν κάνει κάποιος αναζήτηση στη Google με τη λέξη ένδυση να εμφανίζεται π.χ. η ιστοσελίδα του. Εάν δύο ή περισσότεροι ενδιαφερόμενοι επιλέξουν την ίδια λέξη κλειδί, τότε στην αναζήτηση της Google εμφανίζεται πρώτος εκείνος που θα πληρώσει τα περισσότερα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση και οι δύο υποψήφιοι Περιφερειάρχες, η κα Δούρου πριν από λίγες ημέρες και ο κ. Πατούλης σήμερα, όπως προκύπτει από τα αδιάψευστα συνημμένα αρχεία, κατέβαλαν λεφτά στα adwords της Google ώστε εάν κάποιος κάνει αναζήτηση με τη λέξη «Γ. Σγουρός» να εμφανίζονται οι ίδιοι!!!

«Οι μεθοδεύσεις των ανθυποψηφίων μου, που δεν έχουν προηγούμενο, μαρτυρούν εκτός από πανικό, επειδή δεν τους βγαίνουν τα κουκιά, ότι δεν υπάρχει κανένα όριο, κανένας ηθικός φραγμός εκ μέρους τους στον δρόμο προς την κάλπη. Ο κατήφορός τους δεν έχει τέλος. Έχασαν κάθε μέτρο πολιτικού πολιτισμού. Οι πολίτες πλέον βλέπουν κρίνουν και συγκρίνουν, ποιοι έχουν σχέδιο, πρόγραμμα και όραμα για την Περιφέρεια Αττικής και ποιοι επιχειρούν να επικρατήσουν με κινήσεις του παρασκηνίου», σημείωσε σχετικά ο Γ. Σγουρός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στέφανος Μάνος: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον «αντισυμβατικό μεταρρυθμιστή» – Οι άγνωστες πτυχές του πρώην υπουργού
Οι αποχαιρετισμοί από διαφορετικές πλευρές του πολιτικού φάσματος συγκλίνουν έτσι στην εικόνα ενός πολιτικού που επέμενε στις ιδέες του, συχνά με πολιτικό κόστος, και άφησε διακριτό αποτύπωμα στη δημόσια ζωή της Μεταπολίτευσης
Στέφανος Μάνος
5
Μητσοτάκης από τα Χανιά: «Η σκέψη μας με αυτούς που δίνουν αγώνα απέναντι στις πυρκαγιές»
«Η μεγάλη αυτή ημέρα της ορθοδοξίας, είναι πάντα μία ευκαιρία αναστοχασμού και αναζήτησης της δύναμης που μας δίνει η πίστη μας, για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες«, είπε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
117
Νέες αιχμές Μουτσάτσου κατά Καρυστιανού: «Υποβαθμίζεται η συνεισφορά όσων επέλεξαν να αποχωρήσουν»
Η πρώην συνεργάτιδα της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» απαντά στις αναφορές για τα στελέχη που αποχώρησαν και παρουσιάζει αναλυτικά τη δουλειά της στον Τομέα Πολιτισμού - «Δεν διαγράφονται αναδρομικά ο χρόνος, η εργασία, οι πρωτοβουλίες και οι ιδέες»
Αυγερινός, Μουτσάτσου και Καρυστιανού 8
Γεωργιάδης: Από την 1η Σεπτέμβρη η υποχρεωτική ηλεκτρονική καταχώρηση διαγνωστικών εξετάσεων – «Τί αμορφωσιά έχουν κάποιοι»
«Αντί να πουν μπράβο αρχίζουν από κάτω και υβρίζουν με θεωρίες συνωμοσίας για τις Ασφαλιστικές, τα προσωπικά δεδομένα», γράφει ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης 40