Πολιτική

Σγουρός: Θα στείλει αναφορά στην Google γιατί… Πατούλης και Δούρου βγαίνουν “ψηλότερα”!

Αναφορά στην Google πρόκειται να κάνει ο Γιάννης Σγουρός σχετικά με τις πρακτικές που μετέρχονται οι ανθυποψήφιοί του Γ. Πατούλης και Ρ. Δούρου για την προβολή τους με τη χρήση του... δικού του επιθέτου.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Σγουρού και “όπως προέκυψε μετά από καταγγελίες μελών της παράταξης «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» που αντιλήφθηκαν τις συγκεκριμένες μεθοδεύσεις, οι κ. Δούρου και Πατούλης πληρώνουν στα adwords της Google για να εμφανίζεται το δικό τους όνομα όταν κάποιος κάνει αναζήτηση στον ιστοχώρο της Google με τις λέξεις κλειδιά «Γιάννης Σγουρός» ή «Γ. Σγουρός»“.

Μάλιστα, ο κ. Σγουρός δημοσιεύει δύο φωτογραφίες που δείχνουν πως ενώ κάποιος έχει κάνει αναζήτηση στο Google την λέξη “Σγουρός”, τα πρώτα αποτελέσματα αφορούν στον… κ. Πατούλη και την κα Δούρου.

Δείτε τις εικόνες

Google

Google

Τι λέει ο Σγουρός για την Google

“Τα adwords είναι μία δυνατότητα προβολής που παρέχει η Google στους ενδιαφερόμενους χρήστες του διαδικτύου προκειμένου να προωθήσουν το προϊόν ή την υπηρεσία που επιθυμούν με εισαγωγή λέξεων που χρησιμεύουν ως λέξεις κλειδιά. Για παράδειγμα εάν κάποιος επαγγελματίας δραστηριοποιείται στον χώρο της ένδυσης μπορεί να επιλέξει να πληρώσει, ώστε όταν κάνει κάποιος αναζήτηση στη Google με τη λέξη ένδυση να εμφανίζεται π.χ. η ιστοσελίδα του. Εάν δύο ή περισσότεροι ενδιαφερόμενοι επιλέξουν την ίδια λέξη κλειδί, τότε στην αναζήτηση της Google εμφανίζεται πρώτος εκείνος που θα πληρώσει τα περισσότερα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση και οι δύο υποψήφιοι Περιφερειάρχες, η κα Δούρου πριν από λίγες ημέρες και ο κ. Πατούλης σήμερα, όπως προκύπτει από τα αδιάψευστα συνημμένα αρχεία, κατέβαλαν λεφτά στα adwords της Google ώστε εάν κάποιος κάνει αναζήτηση με τη λέξη «Γ. Σγουρός» να εμφανίζονται οι ίδιοι!!!

«Οι μεθοδεύσεις των ανθυποψηφίων μου, που δεν έχουν προηγούμενο, μαρτυρούν εκτός από πανικό, επειδή δεν τους βγαίνουν τα κουκιά, ότι δεν υπάρχει κανένα όριο, κανένας ηθικός φραγμός εκ μέρους τους στον δρόμο προς την κάλπη. Ο κατήφορός τους δεν έχει τέλος. Έχασαν κάθε μέτρο πολιτικού πολιτισμού. Οι πολίτες πλέον βλέπουν κρίνουν και συγκρίνουν, ποιοι έχουν σχέδιο, πρόγραμμα και όραμα για την Περιφέρεια Αττικής και ποιοι επιχειρούν να επικρατήσουν με κινήσεις του παρασκηνίου», σημείωσε σχετικά ο Γ. Σγουρός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πώς η Αθήνα «διαβάζει» την «επίθεση φιλίας» Τραμπ στον Ερντογάν: Ανάχωμα στις βλέψεις για τουρκικά F-35 το Κογκρέσο
Η Ελλάδα «ποντάρει» στο Αμερικανικό Κογκρέσο, που είναι το αρμόδιο όργανο των ΗΠΑ για να εγκρίνει αμυντικές προμήθειες, και το οποίο έχει βάλει «απαγορευτικό» στην Άγκυρα για την απόκτηση των F-35
Ερντογάν και Τραμπ
Φαραντούρης σε Κατρίνη για την απόσπαση της συζύγου του: «Κάποιοι θέλουν τις γυναίκες στην κουζίνα»
Ο ευρωβουλευτής υπερασπίζεται τη νομιμότητα της διαδικασίας και απαντά στις εσωκομματικές αιχμές, κάνοντας λόγο για επίθεση που στοχεύει τον ίδιο μέσω της οικογένειάς του
Κατρίνης και Φαραντούρης
Ιδρυτικό μέλος της Παγκόσμιας Τράπεζας Άμυνας και Ασφάλειας η Ελλάδα – Στόχος η ενίσχυση της αμυντικής βιομηχανίας, τα γεωπολιτικά οφέλη
Η Αθήνα συμμετέχει στη δημιουργία της Defence, Security and Resilience Bank, ενός νέου διεθνούς χρηματοδοτικού θεσμού για την άμυνα, την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα
Ιδρυτικό μέλος της Παγκόσμιας Τράπεζας Άμυνας και Ασφάλειας η Ελλάδα – Στόχος η ενίσχυση της αμυντικής βιομηχανίας, τα γεωπολιτικά οφέλη