Πολιτική

Σγουρός: Θα στείλει αναφορά στην Google γιατί… Πατούλης και Δούρου βγαίνουν “ψηλότερα”!

Αναφορά στην Google πρόκειται να κάνει ο Γιάννης Σγουρός σχετικά με τις πρακτικές που μετέρχονται οι ανθυποψήφιοί του Γ. Πατούλης και Ρ. Δούρου για την προβολή τους με τη χρήση του... δικού του επιθέτου.

Σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Σγουρού και “όπως προέκυψε μετά από καταγγελίες μελών της παράταξης «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» που αντιλήφθηκαν τις συγκεκριμένες μεθοδεύσεις, οι κ. Δούρου και Πατούλης πληρώνουν στα adwords της Google για να εμφανίζεται το δικό τους όνομα όταν κάποιος κάνει αναζήτηση στον ιστοχώρο της Google με τις λέξεις κλειδιά «Γιάννης Σγουρός» ή «Γ. Σγουρός»“.

Μάλιστα, ο κ. Σγουρός δημοσιεύει δύο φωτογραφίες που δείχνουν πως ενώ κάποιος έχει κάνει αναζήτηση στο Google την λέξη “Σγουρός”, τα πρώτα αποτελέσματα αφορούν στον… κ. Πατούλη και την κα Δούρου.

Δείτε τις εικόνες

Google

Google

Τι λέει ο Σγουρός για την Google

“Τα adwords είναι μία δυνατότητα προβολής που παρέχει η Google στους ενδιαφερόμενους χρήστες του διαδικτύου προκειμένου να προωθήσουν το προϊόν ή την υπηρεσία που επιθυμούν με εισαγωγή λέξεων που χρησιμεύουν ως λέξεις κλειδιά. Για παράδειγμα εάν κάποιος επαγγελματίας δραστηριοποιείται στον χώρο της ένδυσης μπορεί να επιλέξει να πληρώσει, ώστε όταν κάνει κάποιος αναζήτηση στη Google με τη λέξη ένδυση να εμφανίζεται π.χ. η ιστοσελίδα του. Εάν δύο ή περισσότεροι ενδιαφερόμενοι επιλέξουν την ίδια λέξη κλειδί, τότε στην αναζήτηση της Google εμφανίζεται πρώτος εκείνος που θα πληρώσει τα περισσότερα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση και οι δύο υποψήφιοι Περιφερειάρχες, η κα Δούρου πριν από λίγες ημέρες και ο κ. Πατούλης σήμερα, όπως προκύπτει από τα αδιάψευστα συνημμένα αρχεία, κατέβαλαν λεφτά στα adwords της Google ώστε εάν κάποιος κάνει αναζήτηση με τη λέξη «Γ. Σγουρός» να εμφανίζονται οι ίδιοι!!!

«Οι μεθοδεύσεις των ανθυποψηφίων μου, που δεν έχουν προηγούμενο, μαρτυρούν εκτός από πανικό, επειδή δεν τους βγαίνουν τα κουκιά, ότι δεν υπάρχει κανένα όριο, κανένας ηθικός φραγμός εκ μέρους τους στον δρόμο προς την κάλπη. Ο κατήφορός τους δεν έχει τέλος. Έχασαν κάθε μέτρο πολιτικού πολιτισμού. Οι πολίτες πλέον βλέπουν κρίνουν και συγκρίνουν, ποιοι έχουν σχέδιο, πρόγραμμα και όραμα για την Περιφέρεια Αττικής και ποιοι επιχειρούν να επικρατήσουν με κινήσεις του παρασκηνίου», σημείωσε σχετικά ο Γ. Σγουρός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τέμπη: Τον Δεκέμβριο οι απολογίες Τριαντόπουλου, Αγοραστού και των υπολοίπων 6 κατηγορουμένων για το «μπάζωμα»
Αναμένεται να δώσουν εξηγήσεις για λάθη και παραλείψεις στο σημείο της τραγωδίας, τις κρίσιμες πρώτες ώρες μετά το δυστύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα να αλλοιωθεί ο χώρος και να χαθούν κρίσιμα αποδεικτικά στοιχεία
Τέμπη
Τελευταία προδημοσίευση για την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα - «Υπέγραψα έναν επώδυνο συμβιβασμό, αλλά έθεσα τα θεμέλια για οριστική έξοδο από τα Μνημόνια»
«Το “Μύθοι και Αλήθειες” είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο με ιδιαίτερη σημασία. Η ουσία όσων περιγράφω σε αυτό το κεφάλαιο, ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που με παρακίνησαν να γράψω την “Ιθάκη”»
Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα 7
Η ΝΔ εκλέγει την Κυριακή τον «κομματικό στρατό» της με το βλέμμα στο συνέδριο της άνοιξης: Στις κάλπες πάνω από 120.000 πολίτες
Αυτές οι εσωκομματικές εκλογές έχουν και μία ακόμη ιδιαιτερότητα, πραγματοποιούνται σε ένα περιβάλλον μετά τη διαγραφή του Αντώνη Σαμαρά, με ζωηρά τα σενάρια για ίδρυση νέου κόμματος
τα γραφεία της ΝΔ
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ συνάντησε την Λίνα Μενδώνη: Στο επίκεντρο η αντιμετώπιση της παράνομης διακίνησης πολιτιστικών αγαθών
Συζητήθηκαν, επίσης, οι τρέχουσες και μελλοντικές συνεργασίες του Υπουργείου Πολιτισμού με κορυφαία μουσεία των ΗΠΑ, όπως το Getty, το MET, το Museum of the Bible και τη National Gallery of Art
Λίνα Μενδώνη και Κίμπερλι Γκιλφόιλ
«Χωρίς έρεισμα» οι αντιδράσεις της Τουρκίας για τον ελληνικό θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό, λέει το υπουργείο Εξωτερικών
Νωρίτερα, η τουρκική διπλωματία κατηγόρησε την Ελλάδα ότι πέτυχε την έγκριση από την ΕΕ ενός συμπληρωματικού χάρτη θαλάσσιου σχεδιασμού που επεκτείνεται πάνω σε περιοχές τουρκικής διεκδίκησης
ÓõíÜíôçóç ôïõ õðïõñãïý Åîùôåñéêþí Íßêïõ ÄÝíäéá ìå ôïí Ãåíéêü ÃñáììáôÝá ôïõ ÍÁÔÏ ÃÝíò Óôüëôåíìðåñãê, ôçí Ôñßôç 6 Ïêôùâñßïõ 2020. 
(EUROKINISSI