Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Σία Κοσιώνη – Αλέξης Τσίπρας: Το φιλί πριν από τη… «σφαγή» – video

Σία Κοσιώνη – Αλέξης Τσίπρας: Το φιλί πριν από τη… «σφαγή» – video
Φωτογραφία Γ.Τ. Πρωθυπουργού/ Andrea Bonetti

Η «συνάντησή τους» on air είχε… ένταση και αλληλομαχαιρώματα. Σία Κοσιώνη και Αλέξης Τσίπρας, πάντως, δεν ξεκίνησαν άσχημα.

Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε στα stories του λογαριασμού του στο Instagram ένα σύντομο βίντεο από τη στιγμή που μπαίνει, το βράδυ της Τρίτης (02.07.2019), στο στούντιο του ΣΚΑΙ λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη. Κι εκεί, φυσικά, τον περίμενε η Σία Κοσιώνη.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΙ σηκώθηκε από τη θέση της και με χαμόγελο υποδέχτηκε τον πρωθυπουργό, με τους δυο τους να φιλιούνταισταυρωτά πριν πάρουν τις θέσεις τους για το «ματς» που ακολούθησε.

Δείτε το video

Και εδώ… όσα έγιναν. Ανάμεσά τους και το «θερμό» επεισόδιο ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τη Σία Κοσιώνη με αφορμή τον ποινικό κώδικα, τις αποφυλακίσεις των καταδικασμένων μελών της 17 Νοέμβρη και την συγγενική σχέση της δημοσιογράφου με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Η ένταση (ξανά)χτύπησε κόκκινο όταν στη συζήτηση «μπήκε» το θέμα με την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα, ο πρωθυπουργός παραπονέθηκε (δεν ήταν η πρώτη φορά) γιατί ο ΣΚΑΙ έχει «σηκώσει» το θέμα τις τελευταίες μέρες, λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Στην ερώτηση της Σίας Κοσιώνη για το ότι με τις αλλαγές θα μπορέσουν να αποφυλακιστούν, προσωρινά, τα μέλη της 17 Νοέμβρη, έγινε ακόμη ένα περιστατικό που «σημάδεψε» (όχι μόνο σε επίπεδο εντυπώσεων) τη χθεσινή συνέντευξη. Η κόντρα ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και την Σία Κοσιώνη, που είναι παντρεμένη με τον Κώστα Μπακογιάννη, γιο του Παύλου Μπακογιάννη που δολοφονήθηκε από την τρομοκρατική οργάνωση.

Αφού αρνήθηκε πως ο Ποινικός Κώδικας επιτρέπει την πιο εύκολη αποφυλάκιση (με βραχιολάκι) καταδικασμένων σε ισόβια, ο πρωθυπουργός έκανε μια προσωπική αναφορά στη Σία Κοσιώνη, η οποία και του είχε κάνει την ερώτηση.

«Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα επειδή ο σύζυγός της έχει χάσει τον πατέρα του από την επίθεση της 17Ν» είπε ο Αλέξης Τσίπρας και καταλόγισε αντιπολιτευτική διάθεση στην δημοσιογράφο.

Τις σπόντες δεν άφησε αναπάντητες η Σία Κοσιώνη που απάντηση πως «εγώ δεν κάνω αντιπολίτευση, είμαι δημοσιογράφος».

«Έχετε μια υγιή ανησυχία, έχετε οικογενειακή σχέση με τον Μπακογιάννη», είπε ο πρωθυπουργός για να απαντήσει η Σία Κοσιώνη: «μην μου καταλογίζετε συναίσθημα. Είστε υπερευαίσθητος. Μην είστε υπερευαίσθητος με τις ευαισθησίες των άλλων».

«Επιτρέψτε μου κα Κοσιώνη να είμαι και εγώ λίγο ευαίσθητος», ανταπάντησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε το στιγμιότυπο

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις