Πολιτική

Σιακαντάρης σε Φάμελλο: Θετική η πιθανή ένταξη έμπειρων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα

«Πολύ θετική η εισήγηση του Σωκράτη Φαμελλου και ακόμη πιο θετική η πιθανή ένταξη της εμπειρίας των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο εγχείρημα της ΕΛΑΣ»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

ΕΛΑΣ και ΣΥΡΙΖΑ έρχονται πιο κοντά μετά την εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Σωκράτη Φάμελλου στην Πολιτική Γραμματεία με την κίνηση αυτή να χαιρετίζει ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Γιώργος Σιακαντάρης. 

Την εισήγηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου για άνοιγμα στην ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα, υποδέχθηκε «θετικά» ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργος Σιακαντάρης.

Με ανάρτησή του στα social media ο εμπνευστής του μανιφέστου της ΕΛΑΣ ουσιαστικά «ανοίγει την πόρτα» στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την είσοδό τους στο νέο κόμμα.

Συγκεκριμένα ο κ. Σιακαντάρης έγραψε:  «Πολύ θετική η εισήγηση του Σωκράτη Φαμελλου και ακόμη πιο θετική η πιθανή ένταξη της εμπειρίας των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο εγχείρημα της ΕΛΑΣ στο πλευρό της περαιτέρω πολιτικοποιησης του λόγου του νέου κόμματος».

siakantaris

Να σημειωθεί πως ο Σωκράτης Φάμμελος στην εισήγησή του στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία πέρασε με μεγάλη πλειοψηφία, τόνισε πως στηρίζει το νέο κόμμα Τσίπρα και δεν το βλέπει με στοιχεία αντιπαράθεσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ΠΑΣΟΚ «σφυροκοπά» Μητσοτάκη για τη ΔΕΘ: «Ζητά νέα τετραετία για όσα δεν έκανε, ημίμετρα και ακοστολόγητες υποσχέσεις»
Σφοδρή επίθεση της Χαριλάου Τρικούπη στον πρωθυπουργό μετά τις εξαγγελίες στη Θεσσαλονίκη - «Η αντίστροφη μέτρηση για την ήττα της ΝΔ έχει αρχίσει»
ΠΑΣΟΚ, ΓΡΑΦΕΙΑ
Τα μέτρα της ΔΕΘ σε δύο λεπτά: Από τον επενδυτικό λογαριασμό για τα νεογέννητα και το «Σπίτι μου 3» έως και τον κατώτατο των 1.000 ευρώ
Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού κωδικοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι - Τις επόμενες μέρες η εξειδίκευση των παρεμβάσεων
Μητσοτάκης, 90ή ΔΕΘ
Οι σπόντες Μητσοτάκη κατά Τσίπρα με ένα τραγούδι: «Ωραία που τα λες, μα έλα που σε ξέρω»
Ο πρωθυπουργός έθεσε και το πολιτικό διακύβευμα της «τρίτης τετραετίας», τονίζοντας ότι «δεν ονειρεύομαι μία από τα ίδια, αλλά μία χώρα που θα γίνεται καλύτερη και μαζί της θα γινόμαστε όλοι μας καλύτεροι».
Κυριάκος Μητσοτάκης
11