Πολιτική

Σήκωσε… κύμα στο Ποτάμι! Οργή Θεοδωράκη για Ψαριανό: «Της νύχτας τα καμώματα…»

Κλίμα μεγάλης έντασης επικρατεί στους κόλπους του Ποταμιού, που παρουσιάζει πλέον εικόνα διάλυσης. Ο Γρηγόρης Ψαριανός «άδειασε» ξανά τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος αυτή τη φορά... σήκωσε το γάντι και απάντησε στον βουλευτή του.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα tweet του Γρηγόρη Ψαριανού τα ξημερώματα της Τετάρτης, προκάλεσε… νέα ταραχή στο κάθε άλλο παρά «ήρεμο» Ποτάμι. Ο Ψαριανός επανέλαβε τη γνωστή του θέση, εκφράζοντας την επιθυμία να στηριχτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκαλώντας την αντίδραση των άλλων μελών του Ποταμιού.

Ψαριανός… reloaded με βολές σε Θεοδωράκη

Ο βουλευτής του Ποταμιού αυτό που έγραψε στο twitter το επανέλαβε ακόμα πιο ξεκάθαρα σήμερα.

«Θα ήθελα να διακηρύξουμε ότι θα στηρίξουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Θα ήθελα να διακηρύξουμε ότι θα στηρίξουμε την κυβέρνηση του πρώτου κόμματος, αρκεί να αποδεχτεί να ενσωματώσει πέντε από τις δέκα προτάσεις μας», τόνισε ο Γρηγόρης Ψαριανός μιλώντας στο Θέμα 104.6.

«Κάποιοι έχουν συμφωνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχουν δυο βουλευτές του Ποταμιού που έχουν συμφωνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορώ να πω ονόματα, δεν θέλω να «δώσω» κανέναν, αλλά είναι γεγονός», ανέφερε.

«Μέχρι τις εκλογές την μάχη θα την δίνω από το Ποτάμι, δεν έχω αποχωρίσει και δεν θα αποχωρήσω, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε αν υπάρχει συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε.

Νωρίτερα μιλώντας στο κανάλι Epsilon, ανέφερε ότι «τo Ποτάμι έχει ένα σοβαρό πρόβλημα στρατηγικής» και επιτέθηκε στον Σταύρο Θεοδωράκη, λέγοντας ότι έχει κάνει πολλά λάθη. Όταν κοιτάς λίγο προς τα εδώ και λίγο προς τα εκεί… υπάρχει πρόβλημα», πρόσθεσε ο Ψαριανός.

«Το μεγαλύτερο λάθος σε αυτή τη διαδικασία είναι η εντύπωση που δίναμε στον κόσμο ότι πλευρίζαμε την λογική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ότι αφήναμε την εντύπωση ότι θα αντικαταστήσουμε τον Καμμένο. Πίστευαν θα φύγει ο Καμμένος, να έρθει… ο ψημένος», ανέφερε.

Θεοδωράκης: Της νύχτας τα καμώματα…

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Ψαριανού προκάλεσαν την οργή του Σταύρου Θεοδωράκη. Ο επικεφαλής του Ποταμιού μιλώντας στα Παραπολιτικά 90.1 ξεκαθάρισε ότι η πορεία του Ποταμιού θα είναι αυτόνομη. «Δεν έχω σκοπό να πουληθώ για μια έδρα δεξιά ή αριστερά είπε χαρακτηριστικά».

«Δεν θα απαντήσω σε ένα tweet που έγινε στις 5 το πρωί. Άλλωστε, ο λαός μας λέει: της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφερόμενος στην ανάρτηση του βουλευτή του που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου.

«Κάποιοι θέλουν να μας σύρουν ντε και καλά δεξιά και κάποιοι άλλοι ντε και καλά αριστερά. Ε, δεν θα μας σύρουν. Δεν θα γίνουμε ιπποκόμοι κανενός. Άλλη εντολή έχουμε από τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους του Ποταμιού. Υπάρχουν άνθρωποι που ακούν τις καθαρές μας θέσεις. Αυτοί που απογοητεύτηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί που δεν πείθονται από τη ΝΔ, αυτοί που δεν θέλουν να γυρίσουν σε παλιές πολιτικές και δεν θέλουν να πάνε στα άκρα» πρόσθεσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Το πιο εύκολο και ξεκούραστο είναι να προσδένεται κανείς σε ένα μεγάλο καράβι αντί να θαλασσοδέρνει με μια μικρή βάρκα. Εμείς δεν θα το κάνουμε αυτό. Το Ποτάμι θα συνεχίσει να ψάχνει σε ένα τόσο δύσκολο περιβάλλον τις χρήσιμες λύσεις. Κατανοώ την ανθρώπινη αδυναμία να σκέφτεται κάποιος συνεχώς το μέλλον του. Αλλά δεν είμαι απ’ αυτούς. Δεν έχω σκοπό να πουληθώ για μια έδρα δεξιά ή αριστερά. Θα δώσω τη μάχη με το Ποτάμι. Πόσο μάλλον που πιστεύω ότι αυτή η μάχη θα είναι νικηφόρα…» κατέληξε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης για την επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο: «Η κατοχή δεν μπορεί να γίνει κανονικότητα»
«Η τουρκική εισβολή του 1974 και η συνεχιζόμενη κατοχή της Κύπρου αποτελούν μια διαρκή πρόκληση απέναντι στο Διεθνές Δίκαιο και τη διεθνή νομιμότητα» αναφέρει στην ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης
Στο φουλ οι μηχανές του ΠΑΣΟΚ: Οι 3 μεγάλες μάχες του Νίκου Ανδρουλάκη για 3η Σεπτεμβρίου, ΔΕΘ και μεταγραφές
Πρόκειται για άλλη μία ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ να δείξει πόσο έτοιμο είναι να κυβερνήσει ξανά, θυμίζοντας παράλληλα στους πολίτες πώς είχαν τα πράγματα, όταν αυτό ήταν στην κυβέρνηση και... ο λαός στην εξουσία
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ισπανία κέρδισε δίκαια, έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο – Δεν αρκούν μόνο οι σταρ, το βλέπουμε και στην πολιτική
Παρεμβάσεις άνω των 160 εκατ. ευρώ στο ΟΑΚΑ - «Σκοπός είναι το ΟΑΚΑ να μην είναι μόνο ένας χώρος άθλησης αλλά ένας χώρος αναψυχής και πρασίνου»
Κυριάκος Μητσοτάκης 46
Το νέο τρίγωνο εξουσίας Δούρου, Πολάκη, Παππά - Η επόμενη μέρα που δίνει χρόνο στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι λύση
Η επόμενη ημέρα βρίσκει την Κουμουνδούρου με νέα κατανομή ρόλων, αλλά και με τα ίδια μεγάλα ερωτήματα: ποιος αποφασίζει, ποια πολιτική κατεύθυνση θα ακολουθήσει το κόμμα, με ποιους θα συνεργαστεί
Η Ρένα Δούρου 9
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα έργα είναι εκείνα που τελικά μετρούν περισσότερο από τα λόγια, κλείνουμε εκκρεμότητες δεκαετιών
«Δρομολογούμε νέα, σύνθετα οδικά έργα σε πολλές περιοχές της χώρας, διευκολύνοντας τις μετακινήσεις, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των πολιτών και ενισχύοντας την τοπική και εθνική οικονομία»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην υπογραφή της σύμβασης για τον τριπλό κόμβο στον Σκαραμαγκά 24