Πολιτική

Τσίπρας: Επέκταση των σχολικών γευμάτων για 30 χιλιάδες μαθητές

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη όπου εξήγγειλε την επέκταση του προγράμματος σχολικών γευμάτων σε περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης που έχουν χτυπηθεί ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση.

Το πρόγραμμα αφορά 30.000 μαθητές της ευρύτερης περιοχής της δυτικής Θεσσαλονίκης.

 

Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ανοίγοντας τη σύσκεψη στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα είναι πολύ βεβαρημένο λόγω του ταξιδιού στις Βρυξέλλες, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη γιατί η κυβέρνηση «θέλει να γίνει κοινωνός των προβλημάτων των πολιτών, δίνοντας λύσεις και διεξόδους στην κοινωνία που πλήττεται από την κρίση».

 

Στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό μετέχουν, ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναδάκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, καθώς και επτά δήμαρχοι της περιοχής.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης: Διέταξα ΕΔΕ για την τραγική συκοφαντία, η Μυρτώ διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς πριν πεθάνει
Ο υπουργός Υγείας υποστηρίζει ότι το νοσοκομείο «λειτούργησε άψογα» και προειδοποιεί με απομάκρυνση από το ΕΣΥ και νομικές ενέργειες, εφόσον αποδειχθεί ότι οι καταγγελίες συνδέονται με προσωπική αντιδικία μεταξύ ιατρών
Άδωνις Γεωργιάδης 16
«Είναι σαφές ότι έπρεπε να παρέμβει η Μπακογιάννη»: «Σφυροκόπημα» της αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση για την παραίτηση Λαζαρίδη
ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για καθυστερημένη αποχώρηση και πολιτική κάλυψη από το Μαξίμου, ενώ ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και Νέα Αριστερά κάνουν λόγο για «λαϊκή κατακραυγή», «αποπροσανατολισμό» και «συγκάλυψη».
Μακάριος Λαζαρίδης 5