Πολιτική

Site για τα «ψέματα Τσίπρα» έφτιαξε η ΝΔ

Ειδικό site, το mauresselides.gr με τα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση και ως κυβέρνηση δημιούργησε η ΝΔ, προκειμένου όπως αναφέρει να προβάλλει «τα ψέματα και τις ανακολουθίες του κ. Τσίπρα», που σύμφωνα με τη ΝΔ «στοίχισαν στη χώρα μας περισσότερα από 100 δισ. ευρώ».

Όπως αναφέρει η ΝΔ, «πρόκειται για μια ιστοσελίδα ψηφιακής ανασκόπησης των πεπραγμένων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την μορφή χρονολογίου που συγκεντρώνει βίντεο, εικόνες, δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων, πρωτοσέλιδα διεθνών και ελληνικών μέσων ενημέρωσης, μέχρι και στοιχεία διεθνών οργανισμών».

Τελικός στόχος είναι να αποδομήσει «το νέο αφήγημα του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ». Χαρακτηριστικά αναφέρουν οι διαχειριστές του: «Τώρα ο κ. Τσίπρας, καθώς γνωρίζει την επικείμενη εκλογική συντριβή του είναι βέβαιο ότι θα κάνει τα πάντα για να την αποτρέψει… Το βλέπουμε ήδη τις τελευταίες εβδομάδες στα όσα ψελλίζουν τα στελέχη του. Οι ίδιοι που είχαν παραδεχθεί ότι η υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης ήταν συνειδητή επιλογή τους, τώρα ξαφνικά υπόσχονται μείωση των φόρων. Κανείς ωστόσο πια δεν πιστεύει τον κ. Τσίπρα. Το πρόβλημα ωστόσο δεν είναι μόνο τα ψέματα που λέει ξανά».

Περιγράφει με μελανά χρώματα την κατάσταση της οικονομίας την επομένη της λήξης του τρίτου μνημονίου: «Η οικονομική κατάσταση της χώρας παραμένει κρίσιμη. Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη και δεν υπάρχει πλέον και το μαξιλάρι ασφαλείας των εταίρων μας. Επενδυτές δεν έρχονται, δουλειές καινούργιες δεν δημιουργούνται, οι μισοί Έλληνες χρωστούν στην εφορία, το κόστος δανεισμού της χώρας αυξάνεται αντί να μειώνεται και ο κ. Τσίπρας έχει το θράσος να ισχυρίζεται ότι η οικονομία υπεραποδίδει».

Και καταλήγει: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει καταθέσει από την πρώτη στιγμή ένα τεκμηριωμένο πρόγραμμα για τις αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η οικονομία για την επιτάχυνση των ιδιωτικοποιήσεων και την ενίσχυση του ιδιωτικού τομέα. Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει κοστολογημένες μειώσεις φόρων και ασφαλιστικών εισφορών ώστε να διευκολυνθεί η δημιουργία χιλιάδων θέσεων απασχόλησης και να ενισχυθεί και το διαθέσιμο εισόδημα και των επαγγελματιών και όλων των εργαζομένων… Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι σε απόλυτη συνέπεια με τις αξίες της ελευθερίας, της αλληλεγγύης και του πατριωτισμού που πρεσβεύει. Και εγγύηση για την εφαρμογή του είναι μια νέα κυβέρνηση ισχυρή και αποτελεσματική, με άξια στελέχη που πιστεύουν σε αυτήν την πολιτική και είναι αποφασισμένοι να την υλοποιήσουν. Αυτήν την κυβέρνηση θα συγκροτήσει σύντομα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την εντολή του ελληνικού λαού».

Πηγή: ΑΠΕ -ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Καιρίδης για Νίκο Δένδια: Όποιος δίνει άλλοθι στη Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι άστοχο και ατυχές
«Εκείνη κάνει δουλειές, εμείς δεν έχουμε δεύτερες δουλειές. Ε όχι και να τα ακούμε από έναν επιχειρηματία»» είπε ο βουλευτής της ΝΔ για την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας ενώ για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι «το έκανε καλοπροαίρετα»
Ο Δημήτρης Καιρίδης
Βολές Νίκου Ανδρουλάκη κατά Κυριάκου Μητσοτάκη για Βενεζουέλα και FIR Αθηνών – Οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τους αγρότες
Συστηματική εγκατάλειψη των υποδομών κατήγγειλε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με φόντο την καθήλωση των αεροπλάνων - «Πάθατε Νετανιάχου» ρώτησε τον πρωθυπουργό από το βήμα της Βουλής
Νίκος Ανδρουλάκης
Η «γαλάζια» κόντρα Καιρίδη - Δένδια συνεχίστηκε και στο καφενείο της Βουλής: «Εγώ δεν είμαι Μπογδάνος» - Το τηλεοπτικό σχόλιο Καιρίδη
Οι δύο άνδρες νωρίτερα, είχαν αντιπαράθεση μέσα στην αίθουσα, με αφορμή ένα σχόλιο του Δημήτρη Καιρίδη για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Δένδιας και Καιρίδης
26
Επεισόδιο στη Βουλή με Κωνσταντοπούλου, Καιρίδη και Δένδια – Το «άσε μας κουκλίτσα μου» που άναψε «φωτιές»
«Δεν ζητάω συγνώμη… και δεν δέχομαι την υπεράσπιση κανενός» είπε ο Δημήτρης Καιρίδης «αδειάζοντας» τον Νίκο Δένδια που είχε προσπαθήσει να ηρεμήσει τα πνεύματα
Δημήτρης Καιρίδης
53