Πολιτική

Σκαλούμπακας: Διεγράφη από την ΝΔ μετά τις χυδαίες αναρτήσεις!

Εκτός ΝΔ είναι πια ο Χρήστος Σκαλούμπακας, ο οποίος είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις με τις αδιανόητες αναρτήσεις που είχε κάνει στα social media.

Διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία ο Χρήστος Σκαλούμπακας, αφού προκάλεσε κύμα αντιδράσεων με τα σχόλια που δημοσίευε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σχόλια γεμάτα απειλές εναντίον των πολιτικών αντιπάλων της ΝΔ, εμφυλιοπολεμική ρητορική και χυδαίες εκφράσεις.

[read4more]

Το όλο ζήτημα με τις ρεβανσιστικού ύφους αναρτήσεις στο διαδίκτυο είχε αναδείξει και η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα μέσω Facebook. Η κ. Ακρίτα, η οποία, μάλιστα, είχε υποχρεώσει στο παρελθόν τον κ.Σκαλούμπακα να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη, για υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος της, δημοσίευσε αναρτήσεις του κ.Σκαλούμπακα ο οποιος έγραφε μεταξύ άλλων: “Ότι δεν σας έκανε ο πατέρας μου το 47 – 48, θα σας κάνω εγώ ανθελληνικά καθίκια”.

Μάλιστα, απειλούσε με χυδαίο τρόπο τι θα πράξει στους πολιτικούς του αντιπάλους όταν “έρθει ξανά η Δεξιά”.

“Εσείς στη ΝΔ να χαίρεστε το εγγεγραμμένο μέλος σας Χ. Σκαλούμπακα με παλαιά και νέα τουιτ παρόμοιου ύφους και ήθους. Έχει φωτογραφηθεί τόσο με την κομματική του ταυτότητα όσο και με τον Αδωνι της καρδιάς σας. Ωραίο μήνυμα περνάει προεκλογικά, όχι;”, σχολίασε η κ.Ακρίτα για τον γιο του αρχιβασανιστή της Χούντας, Παναγιώτη Σκαλούμπακα.

Δείτε τις αναρτήσεις που έκανε ο Χρήστος Σκαλούμπακας και προκάλεσαν τα δηκτικά σχόλια της Έλενας Ακρίτα

Σκαλούμπακας

Σε απόφαση που υπογράφει ο Γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, αναφέρεται ότι αποφασίζει “την διαγραφή του κου Σκαλούμπακα Χρήστου του Παναγιώτη από μέλος του Κόμματος, καθώς και την απώλεια των δικαιωμάτων και αξιωμάτων που απορρέουν από αυτήν“.

Εδώ να σημειώσουμε πως είχε προηγηθεί η διαγραφή του συντονιστή ετεροδημοτών της ΝΔ Κώστα Στεφανίδη μετά από χυδαίο σχόλιο για την πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι στις εκλογές για τη νέα Κεντρική Επιτροπή – Ποιοι εκλέχθηκαν
Θεαματική είναι η πρωτιά του Συντονιστή της Ομάδας Προγράμματος, Λευτέρη Καρχιμάκη αλλά και ο τερματισμός του πρώην εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Θανάση Γλαβίνα στη δεύτερη θέση
Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
Πρωτοφανής επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Σεβαστίδη: «Είστε ψευδολόγος, υβριστής και συκοφάντης»
«Η επιλογή σας να στοχοποιείτε τους συνηγόρους των οικογενειών θυμάτων και εμένα προσωπικά ως συνήγορο που ενοχλεί, δεν είναι δικαστική, αλλά βαθιά καθεστωτική και βρόμικη», αναφέρει η Κωνσταντοπούλου
Ζωή Κωνσταντοπούλου 21
Πρωτιά για τον «προεδρικό» Λευτέρη Καρχιμάκη - Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων για τη νέα Κεντρική Επιτροπή στο ΠΑΣΟΚ
Η προεδρική πλευρά εξασφαλίζει ως φαίνεται εκ νέου τη μερίδα του λέοντος στην Κεντρική Επιτροπή, εκλέγοντας γύρω στα 160 μέλη και ποσοστό γύρω στο 60%
Τρίτη ημέρα εργασιών του 4ου τακτικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου του taekwondo στο Παλαιό Φάληρο, Κυριακή 29 Μαρτίου 2026. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)
Νέα πυρά Σαμαρά κατά κυβέρνησης: «Αν φύγουμε από την Κύπρο, θα πρόκειται για εθνικό ευτελισμό»
Ο πρώην πρωθυπουργός προειδοποίησε ότι τυχόν αποχώρηση των ελληνικών δυνάμεων από τη Μεγαλόνησο μετά την κρίση στη Μέση Ανατολή θα συνιστούσε μήνυμα υποχώρησης απέναντι στην Τουρκία
Αντώνης Σαμαράς
25