Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

“Σκάναραν” το Χίλτον και… “μεταμφίεσαν” το κουαρτέτο

Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)
Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)

Η διαπραγμάτευση ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και το κουαρτέτο άρχισε ξανά τη Δευτέρα (04.04.2016) στο ξενοδοχείο Χίλτον, όπου μένουν οι εκπρόσωποι των δανειστών. Αλλά στη σκιά των διαρροών του Wikileaks και με το ΔΝΤ να κατηγορεί σαφώς την ελληνική πλευρά για υποκλοπή των συζητήσεων Τόμσεν – Βελκουλέκου, φαίνεται πως όλοι φρόντισαν να πάρουν τα μέτρα τους!

Λίγο πριν ξεκινήσει η πρώτη, μετά τη διακοπή λόγω του Πάσχα των Καθολικών, συνάντηση του κουαρτέτου με τους Έλληνες υπουργούς, εστάλη στο Χίλτον ραδιογωνιόμετρο (ή κάποιο άλλο μηχάνημα εντοπισμό κοριών) σύμφωνα με όσα γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης. Όπως αναφέρει, ο άνθρωπος που χειρίζεται το μηχάνημα αυτό εμφανίστηκε με πολιτικά, έκανε μια βόλτα σε όλο το κτίριο και το παρέδωσε «ελεύθερο από κοριούς».

Εκείνο που προκαλεί επίσης εντύπωση ήταν η… αλλαγή στις συνήθειες των δανειστών. Όχι μόνο δεν φόρεσε ένα από τα γνωστά της ταγιέρ η Ντέλια Βελκουλέσκου και κοστούμια οι άνδρες των Θεσμών αλλά στην προπαρασκευαστική σύσκεψη που έγινε το πρωί της Δευτέρας εμφανίστηκαν ντυμένοι… το ίδιο! Κάτι σαν στολή εργασίας σαν να λέμε!

Φορούσαν λοιπόν όλοι παντελόνι τζιν και μοβ πουκάμισο. Εκείνος που μάλλον υπέφερε από αυτή την ενδυματολογική επιλογή ήταν ο Ράσμους Ρέφερ της ΕΚΤ, που μάλλον του έδωσαν τζιν ένα ή δυο νούμερα μικρότερο (ο εκπρόσωπος της ΕΚΤ είναι ψηλός), με αποτέλεσμα να είναι αρκετούς πόντους πάνω από τον αστράγαλό του.

Και δεν φορούσαν μόνο οι επικεφαλής των απεσταλμένων των Θεσμών τζιν. Φόρεσαν και οι συνεργάτες τους!

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε