Πολιτική

Σκληρή απάντηση Αθανασίου σε ΣΥΡΙΖΑ: Η αλητεία δεν έχει τελειωμό!

Με μια σκληρή ανακοίνωση απαντά ο Χαράλαμπος Αθανασίου στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας "Documento".

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Η υποκρισία, το συνειδητό ψεύδος και η αλητεία των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τελειωμό» τονίζει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης.

Ο βουλευτής της ΝΔ καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ για τον οποίο, όπως λέει, εξακολουθεί να προσποιείται ότι αγνοεί αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ή όχι αποκλειστικά αρμόδιος να απονέμει χάρη σε καταδίκους, να ερωτήσει τους κ.κ. Παρασκευόπουλο και Κοντονή, πρώην και τον νυν υπουργό Δικαιοσύνης : 1) Ποιος είναι αποκλειστικά αρμόδιος να απονέμει χάρη σε κατάδικους και 2) πόσες τέτοιες χάρες έχουν υπογράψει οι ίδιοι.

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ καλούσε τη ΝΔ και τον κ. Αθανασίου να δώσουν απαντήσεις: “Το νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento σχετικά με τον βίο και την πολιτεία του Υπουργού Δικαιοσύνης της κυβέρνησης Σαμαρά, Χαράλαμπου Αθανασίου, που περιλάμβαναν από αποφυλακίσεις εμπόρων ναρκωτικών, κατόπιν εισηγήσεών του στο (διορισμένο από τον υπουργό Δικαιοσύνης) Συμβούλιο Χαρίτων, μέχρι την αλλαγή του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, δημιουργεί και νέα ερωτήματα, τα οποία έρχονται να προστεθούν σε εκείνα της προηγούμενης εβδομάδας, τα οποία παραμένουν ακόμα αναπάντητα» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει.
«Η ΝΔ, και ο κ. Αθανασίου προσωπικά, που αυτοπροβάλλονται ως προστάτες της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης, και ομνύουν στη νομιμότητα, οφείλουν να δώσουν, αυτή τη φορά, συγκεκριμένες απαντήσεις στους πολίτες”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Οι συνεπείς επαγγελματίες θα δουν φοροελαφρύνσεις στα μέτρα της ΔΕΘ – Μακάρι να υπήρχαν τα λεφτά για 13ο και 14ο μισθό
Τη μείωση φορολογικών συντελεστών προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ,...
Ο Παύλος Μαρινάκης
17
Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα 12 μονάδων της ΝΔ έναντι της ΕΛΑΣ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ – Μοιρασμένοι οι πολίτες για «εκλογές τώρα»
Στο 26,5% το ποσοστό της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, μικρή πτώση για την ΕΛΑΣ, σταθερά τρίτο το ΠΑΣΟΚ. Το 12% των πολιτών «καλοβλέπει» ένα νέο κόμμα υπό τον Αντώνη Σαμαρά
Κάλπη, εκλογές 201
Πλεύση Ελευθερίας: Παραιτήθηκε ο αγροτοσυνδικαλιστής Σωκράτης Αλειφτήρας
Το μέλος της Γραμματείας της Πανελλήνιας Επιτροπής των Μπλόκων, κάνει λόγο για «μια συνειδητή απόφαση που έχει να κάνει με την ανάγκη μου να παραμείνω πιστός στα πιστεύω μου και τις αξίες μου»
Ο Σωκράτης Αλειφτήρας 7