Πολιτική

Σκληρή απάντηση ΚΙΝΑΛ σε Σκουρλέτη για τα όσα είπε για τον Γιώργο Παπανδρέου

Ως ένα τοξικό πρόσωπο στην πολιτική ζωή χαρακτήρισε τον Γιώργο Παπανδρέου ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης και αυτός ο χαρακτηρισμός προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΚΙΝΑΛ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ένα πρόσωπο που έχει συνδεθεί με το πρώτο μνημόνιο, είναι ένα τοξικό πρόσωπο στην πολιτική ζωή», είπε ο Πάνος Σκουρλέτης όταν ρωτήθηκε για τα πρόσωπα που μπορεί να προταθούν για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Το ΚΙΝΑΛ με ανακοίνωσή του εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Πάνο Σκουρλέτη. «Τοξικοί είναι αυτοί που συνευρέθηκαν με την Χρυσή Αυγή στις πλατείες των αγανακτισμένων. Τοξικοί είναι αυτοί που αφού έφεραν την χώρα στο χείλος της καταστροφής και στο τρίτο εξοντωτικό μνημόνιο, συγκυβέρνησαν για χρόνια με τους υπεύθυνους της κρίσης, δηλαδή την Καραμανλική δεξιά μα και με την ακροδεξιά του Καμμένου. Αλλά από σκουρ-λ-ιασμένα μυαλά δεν περιμέναμε και τίποτα σοβαρό», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης από Όλυμπο: «Νέος αναπτυξιακός πυλώνας» μετά την ένταξη στην UNESCO – 400 εκατ. ευρώ για την ορεινή ανάπτυξη
Στόχος η επέκταση του Πάρκου κατά 60% - Ο πρωθυπουργός έκλεισε την ομιλία του με στίχους του Κωστή Παλαμά - «Η Ελλάδα έχει ακόμη κορυφές που δεν έχει πατήσει»
Στιγμιότυπο από την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκδήλωση για την ένταξη του Ολύμπου στον Κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO (Πηγή φωτογραφίας: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ