Πολιτική

Σκληρή γλώσσα Καμμένου – «Τακτικές εκβιασμών από την Τουρκία όπως η ομηρία»

Σκληρή γλώσσα έναντι της Τουρκίας χρησιμοποίησε ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον Κύπριο ομόλογό του, Σάββα Αγγελίδη.

«Η Ελλάδα και η Κύπρος σέβονται τις διεθνείς συνθήκες. Και η δύναμή μας είναι να τηρούμε αυτόν τον πυλώνα σταθερότητας», είπε ο κ. Καμμένος.

Και συνέχισε: «Δεν θα πρέπει να περιοριζόμαστε στην Τουρκία και στις ξεπερασμένες πρακτικές των εκβιασμών που εσχάτως περιλαμβάνουν και την ομηρία. Οι λογικές αυτές μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω. Η λύση σε όλα αυτά ειναι η συνεργασία. Θεωρώ ιστορικό βήμα τη χθεσινή αποφαση της συνόδου κορυφής ΕΕ.  Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι για την έκδοση των ομήρων. Θέλω να γνωρίζετε οτι όλος ο ελληνισμός οι ΕΕΔ θα βρίσκονται δίπλα στην Κύπρο. Όπως και δίπλα στην Κύπρο βρίσκεται όλη η διεθνής κοινότητα. Πρέπει να υπενθυμίζουμε οτι το ’74 ειχαμε εισβολή και κατοχή. Και λύση του Κυπριακού σημαίνει επιστροφή των προσφυγων στα σπιτια τους οχι μεσα απο διαφορα σχεδια Αννάν. Εύχομαι η Υπέρμαχος Στρατηγός να είναι κοντά σας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Δεν πρόκειται να κάνουμε συνομιλητή του σήμερα τον πρεσβευτή του χθες»
«Αντί ο Αλέξης Τσίπρας να ψελλίζει δικαιολογίες ας απευθυνθεί στους πρώην "συντρόφους" του που πριν 10 χρόνια έπαιζαν τη χώρα στα ζάρια» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο ΠαύλοςΜαρινάκης 12
Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Να ξεπλυθεί ζητάει όποιος είναι λερωμένος, εγώ δεν είμαι σίγουρα»
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να μετατρέψει την χώρα σε μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, που εισπράττει χλεύη ακόμη και από τους πολέμαρχους της Λιβύης» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας
Ο Αλέξης Τσίπρας 17