Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Σκοτωμός Άδωνι – Φάμελλου για τα πόθεν έσχες Μαρέβας Μητσοτάκη και Ευκλείδη Τσακαλώτου

Σκοτωμός Άδωνι – Φάμελλου για τα πόθεν έσχες Μαρέβας Μητσοτάκη και Ευκλείδη Τσακαλώτου

Για προϋπολογισμό συζητούσαν, για τα πόθεν έσχες της Μαρέβας Μητσοτάκη και του Ευκλείδη Τσακαλώτου τσακώθηκαν. Ο λόγος για τον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Σωκράτη Φάμελλο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για τον σκληρότερο μνημονιακό προϋπολογισμό με τις μεγαλύτερες περικοπές. Είπε πως τον εκπόνησε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος ο οποίος «ενώ έχει κηρύξει τον πόλεμο στους φορολογικούς παραδείσους, εμπιστεύεται – όπως δείχνει το πόθεν έσχες του – τα χρήματά του στην Morgan Stanley και την Black Rock που διακινούν κεφάλαια μέσω φορολογικών παραδείσων».

Το γάντι σήκωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος.

«Ο κ. Τσακαλώτος τα δούλεψε αυτά τα χρήματα και τα δήλωσε. Εσείς, όμως,  δεν είπατε τίποτα για την off shore της κυρίας Μαρέβας Μητσοτάκη που παραδέχθηκε ότι υπάρχει και την δήλωσε στο πόθεν έσχες της. Είναι εύκολο να ρίχνεις λάσπη στον Τσακαλώτο, αλλά θέση δεν πήρατε για την off shore Μητσοτάκη».

Επιτέθηκε και σε προσωπικό τόνο και στον Αδωνι Γεωργιάδη λέγοντας του: «Η κυβέρνησή σας επέτρεψε στους δανειστές να κάνουν λάθη και εσείς το δεχθήκατε, εφαρμόσατε τα λάθος μέτρα αλλά δεν παίζατε Μονόπολη αλλά ανθρώπινες ζωές. Και αποτύχατε να σεβαστείτε τις ζωές των ανθρώπων. Τώρα παίζετε θέατρο και κάνετε σεμινάρια πειθούς. Θα πρότεινα στον Πρωθυπουργό ο κ. Γεωργιάδης να έχει δωρεάν εισιτήρια για τα εγκαίνια των Τοπικών Μονάδων Υγείας. Θα τον καλέσουμε εάν και είδα προσκλήσεις για σεμινάρια πειθούς που διοργανώνει ο κ. Γεωργιάδης και δεν ξέρω εάν θα προλαβαίνει. Έκοψε τις τηλεπωλήσεις και κάνει σεμινάρια πειθούς».

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού με αποτέλεσμα οι τόνοι να ανέβουν επικίνδυνα. Όμως, ο προεδρεύων Γιώργος Βαρεμένος δεν του έδωσε το λόγο.

Συνέχεια στο θέμα επιχείρησε να δώσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Εμμανουηλίδης σχολιάζοντας ότι ο κ. Γεωργιάδης  αποχώρησε από την αίθουσα ψωροπερήφανα με ένα ταρατατζούμ…».

«Ο κ. Γεωργιάδης στον λόγο του μας είπε ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ ούρλιαζε στις πλατείες” ενώ από την δική του ένταση του λόγου του, εάν  υπήρχε εδώ ντεσιμπελόμετρο θα έσπαγαν τα κρύσταλλα. Ο Θεός να έχει γερούς Μητσοτάκη και Άδωνι», κατέληξε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις