Πολιτική

Σκοτωμός Γεωργιάδη – Τσίπρα στον «αέρα» του ΣΚΑΪ: «Θα μου μιλάς με σεβασμό» – «Αυτό το ύφος σπίτι σου»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κακός χαμός έγινε το πρωί της Δευτέρας (19.09.2022) στον «αέρα» του ΣΚΑΙ όταν στην εκπομπή «Σήμερα» συνυπήρξαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γιώργος Τσίπρας.

Τα… αίματα ανάμεσα στους δυο πολιτικούς «άναψαν» με αφορμή τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας από τη ΔΕΘ και το πρόγραμμα που εξήγγειλε. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ενοχλήθηκε γιατί ο Γιώργος Τσίπρας του μίλησε στον ενικό και κάπως έτσι ξεκίνησε ο καυγάς.

«Θα σας παρακαλέσω, θα μου μιλάτε με σεβασμό. Δεν είμαστε φίλοι από το δημοτικό, είμαστε βουλευτές και εγώ υπουργός», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά το «ξεκίνησες πολύ καλά, ψεύτης ο Τσίπρας κτλ».

«Παρακαλώ πάρα πολύ θα μου απευθύνεστε με σεβασμό. Αν δεν σας το μάθανε σπίτι σας, θα σας το μάθω εγώ!», ανεβάζοντας τους τόνους, με τον Γιώργο Τσίπρα να του απαντά: «όταν σέβεσαι, θα σέβομαι. Το ύφος αυτό στο σπίτι σου και στη Νέα Δημοκρατία».

«Εδώ δεν είμαστε αμφιθέατρο φοιτητικό ούτε σας φοβόμαστε κύριε. Με σεβασμό και στον πληθυντικό! Ό,τι δεν σου μάθανε οι γονείς σου θα το μάθεις εδώ» ανταπάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κουφονικολάκου κατά Μαρινάκη για μισθούς, χρέος, ακρίβεια και Παρίσι
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.Α.Σ. υποστήριξε ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επικαλέστηκε επιμέρους οικονομικούς δείκτες, χωρίς να παρουσιάσει την εικόνα που αποτυπώνουν τα στοιχεία για το βιοτικό επίπεδο στην Ελλάδα
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.Α.Σ., Θεώνη Κουφονικολάκου
Η ταινία της εβδομάδας του Τσίπρα είναι το «Μεγάλο Σορτάρισμα»
Η κινηματογραφική επιλογή είναι για επενδυτές που στοιχημάτισαν στην κατάρρευση της αγοράς στεγαστικών δανείων και ο Τσίπρας τη συνδέει υπαινικτικά με τα funds και την οικονομική πίεση στους δανειολήπτες
Αλέξης Τσίπρας
12
Διπλωματικές πηγές για τις δηλώσεις Φιντάν για το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου: Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά
«Η Ελλάδα είναι η μόνη αδειοδοτούσα χώρα, έπραξε αυτό που όφειλε σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και θα συνεχίσει να το πράττει» τονίζουν οι διπλωματικές πηγές
Υπουργείο Εξωτερικών
122