Πολιτική

Σκοτωμός Γεωργιάδη – Τσίπρα στον «αέρα» του ΣΚΑΪ: «Θα μου μιλάς με σεβασμό» – «Αυτό το ύφος σπίτι σου»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κακός χαμός έγινε το πρωί της Δευτέρας (19.09.2022) στον «αέρα» του ΣΚΑΙ όταν στην εκπομπή «Σήμερα» συνυπήρξαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γιώργος Τσίπρας.

Τα… αίματα ανάμεσα στους δυο πολιτικούς «άναψαν» με αφορμή τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας από τη ΔΕΘ και το πρόγραμμα που εξήγγειλε. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ενοχλήθηκε γιατί ο Γιώργος Τσίπρας του μίλησε στον ενικό και κάπως έτσι ξεκίνησε ο καυγάς.

«Θα σας παρακαλέσω, θα μου μιλάτε με σεβασμό. Δεν είμαστε φίλοι από το δημοτικό, είμαστε βουλευτές και εγώ υπουργός», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά το «ξεκίνησες πολύ καλά, ψεύτης ο Τσίπρας κτλ».

«Παρακαλώ πάρα πολύ θα μου απευθύνεστε με σεβασμό. Αν δεν σας το μάθανε σπίτι σας, θα σας το μάθω εγώ!», ανεβάζοντας τους τόνους, με τον Γιώργο Τσίπρα να του απαντά: «όταν σέβεσαι, θα σέβομαι. Το ύφος αυτό στο σπίτι σου και στη Νέα Δημοκρατία».

«Εδώ δεν είμαστε αμφιθέατρο φοιτητικό ούτε σας φοβόμαστε κύριε. Με σεβασμό και στον πληθυντικό! Ό,τι δεν σου μάθανε οι γονείς σου θα το μάθεις εδώ» ανταπάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Καραμανλής: Η Ελλάδα χρειάζεται πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική – Αιχμές για δύο μέτρα και δυο σταθμά της Δύσης για Τουρκία και Κύπρο
Τόνισε ότι το νέο διεθνές περιβάλλον επιβάλλει μια διαφορετική προσέγγιση στις διεθνείς σχέσεις, «απαλλαγμένη από τις άκαμπτες διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος»
Κώστας Καραμανλής
Γεραπετρίτης: «Τα F-35 αναδεικνύουν τη συνεργασία Ελλάδας και ΗΠΑ» - Ρούμπιο: «Ιστορική η συμμαχία μας»
Η επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία βρίσκονται στο επίκεντρο τα ενεργειακά σχέδια της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης με τον Μάρκο Ρούμπιο (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
55
ΥΠΕΞ για 7η Οκτωβρίου: Μόνιμη εκεχειρία στη Γάζα και λύση δύο κρατών, ο δρόμος για διαρκή ειρήνη
Η Αθήνα επαναλαμβάνει τη στήριξή της σε όλες τις ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες, καθώς και στην επανεκκίνηση της πολιτικής διαδικασίας, με στόχο τη λύση των δύο κρατών και τη διασφάλιση της ασφάλειας του Ισραήλ
ΥΠΕΞ
Η επίσκεψη του Μάρκο Ρούμπιο στην Αθήνα προκαλεί εκνευρισμό στην Άγκυρα: «Κλειδώνουν» F-35 και νέες συμφωνίες για όπλα
Ο Μάρκο Ρούμπιο στις 9 σήμερα το πρωί θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη, και στη συνέχεια θα ξεκινήσει ο 6ος γύρος του Στρατηγικού Διαλόγου Ελλάδας - ΗΠΑ
O Μαρκο Ρούμπιο και ο Γιώργος Γεραπετρίτης 9