Πολιτική

Σκοτωμός Γεωργιάδη – Τσίπρα στον «αέρα» του ΣΚΑΪ: «Θα μου μιλάς με σεβασμό» – «Αυτό το ύφος σπίτι σου»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κακός χαμός έγινε το πρωί της Δευτέρας (19.09.2022) στον «αέρα» του ΣΚΑΙ όταν στην εκπομπή «Σήμερα» συνυπήρξαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γιώργος Τσίπρας.

Τα… αίματα ανάμεσα στους δυο πολιτικούς «άναψαν» με αφορμή τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας από τη ΔΕΘ και το πρόγραμμα που εξήγγειλε. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ενοχλήθηκε γιατί ο Γιώργος Τσίπρας του μίλησε στον ενικό και κάπως έτσι ξεκίνησε ο καυγάς.

«Θα σας παρακαλέσω, θα μου μιλάτε με σεβασμό. Δεν είμαστε φίλοι από το δημοτικό, είμαστε βουλευτές και εγώ υπουργός», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά το «ξεκίνησες πολύ καλά, ψεύτης ο Τσίπρας κτλ».

«Παρακαλώ πάρα πολύ θα μου απευθύνεστε με σεβασμό. Αν δεν σας το μάθανε σπίτι σας, θα σας το μάθω εγώ!», ανεβάζοντας τους τόνους, με τον Γιώργο Τσίπρα να του απαντά: «όταν σέβεσαι, θα σέβομαι. Το ύφος αυτό στο σπίτι σου και στη Νέα Δημοκρατία».

«Εδώ δεν είμαστε αμφιθέατρο φοιτητικό ούτε σας φοβόμαστε κύριε. Με σεβασμό και στον πληθυντικό! Ό,τι δεν σου μάθανε οι γονείς σου θα το μάθεις εδώ» ανταπάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλέξης Τσίπρας «οργώνει» τη χώρα και παίρνει τον δρόμο για τις κάλπες
Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, ο κύκλος των επισκέψεων συνεχίζεται στη Μεσσηνία - Ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί στις 13.00 το Νοσοκομείο Καλαμάτας και θα συζητήσει με τους εργαζομένους στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το τουρκολιβυκό μνημόνιο δεν μπορεί να διαγράψει τα δικαιώματα των νησιών μας
«Η ευθύνη μας είναι να τα υπερασπιζόμαστε με σταθερότητα, ισχυρή αποτρεπτική ικανότητα, συμμαχίες και τεκμηριωμένο λόγο, πάντα με βάση το Διεθνές Δίκαιο» σημείωσε
Κυριάκος Μητσοτάκης 38
Νάντια Γιαννακοπούλου για την προσωπική επίθεση του Μακάριου Λαζαρίδη: «Ξεπέρασε το όριο της αντοχής μου»
«Είμαστε άνθρωποι και όταν είσαι άνθρωπος σημαίνει να πει ότι ξέρεις, έχεις όλες τις πτυχές. Σε οδηγεί πολλές φορές και στο να δακρύσεις. Δεν ντρέπομαι για αυτό»
Η Νάντια Γιαννακοπούλου δακρυσμένη μετά από καυγά με τον Μακάριο Λαζαρίδη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα 8