Πολιτική

Σκοτωμός Γεωργιάδη – Τσίπρα στον «αέρα» του ΣΚΑΪ: «Θα μου μιλάς με σεβασμό» – «Αυτό το ύφος σπίτι σου»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κακός χαμός έγινε το πρωί της Δευτέρας (19.09.2022) στον «αέρα» του ΣΚΑΙ όταν στην εκπομπή «Σήμερα» συνυπήρξαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γιώργος Τσίπρας.

Τα… αίματα ανάμεσα στους δυο πολιτικούς «άναψαν» με αφορμή τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας από τη ΔΕΘ και το πρόγραμμα που εξήγγειλε. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ενοχλήθηκε γιατί ο Γιώργος Τσίπρας του μίλησε στον ενικό και κάπως έτσι ξεκίνησε ο καυγάς.

«Θα σας παρακαλέσω, θα μου μιλάτε με σεβασμό. Δεν είμαστε φίλοι από το δημοτικό, είμαστε βουλευτές και εγώ υπουργός», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά το «ξεκίνησες πολύ καλά, ψεύτης ο Τσίπρας κτλ».

«Παρακαλώ πάρα πολύ θα μου απευθύνεστε με σεβασμό. Αν δεν σας το μάθανε σπίτι σας, θα σας το μάθω εγώ!», ανεβάζοντας τους τόνους, με τον Γιώργο Τσίπρα να του απαντά: «όταν σέβεσαι, θα σέβομαι. Το ύφος αυτό στο σπίτι σου και στη Νέα Δημοκρατία».

«Εδώ δεν είμαστε αμφιθέατρο φοιτητικό ούτε σας φοβόμαστε κύριε. Με σεβασμό και στον πληθυντικό! Ό,τι δεν σου μάθανε οι γονείς σου θα το μάθεις εδώ» ανταπάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης για Αλέξη Τσίπρα: Η παραδοχή του τομεάρχη Οικονομικών της ΕΛΑΣ ήταν αρκετή για να αντιληφθούμε το μέγεθος της πολιτικής εξαπάτησης
«Ο κ. Κουτεντάκης ανέφερε, τουλάχιστον τέσσερις φορές, ότι τα περιβόητα 7,5 δισ. είναι ετήσιες δαπάνες και όχι η κοστολόγηση του προγράμματος τετραετίας, όπως ψευδώς είχε ισχυριστεί ο κ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη»
Παύλος Μαρινάκης
Δούρου από τη ΔΕΘ: Πρόγραμμα ανασύνταξης και κάλεσμα προοδευτικής σύγκλισης
Οικονομικές παρεμβάσεις έως 6 δισ. ευρώ, κατάργηση ιδιωτικών πανεπιστημίων, επαναφορά 13ου μισθού και σύνταξης, επίθεση στην κυβέρνηση και πρόταση για μητροπολιτική διοίκηση της Θεσσαλονίκης
Ρένα Δούρου