Πολιτική

“Σκοτωμός” Πάγκαλου – Καμμένου: “Να μην πιάνεις στο στόμα σου…” [vid]

Μία σφοδρή κόντρα ξέσπασε μεταξύ του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρου Πάγκαλου και του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου. Ο "ατσαλάκωτος στρατός" και το... κόκκινο μπουρνούζι!

Ένας νέος… πόλεμος στην πολιτική σκηνή ξέσπασε μεταξύ των κ.κ. Πάγκαλου και Καμμένου. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ Fm και ανέφερε πως η συμμετοχή του στρατού στις επιχειρήσεις κατάσβεσης των πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές της χώρας ήταν… μηδαμινή.

Ο στρατός του Καμμένου είναι ατσαλάκωτος, δεν πάει πουθενά, δεν πάει στους σεισμούς, δεν πάει στις πυρκαγιές, δεν πάει πουθενά που μπορεί να εκτεθεί…Κάνει μόνο παρελάσεις και παρουσιάσεις όπλων στον υπουργό…Είναι στρατός οπερέτας, ενώνω τις ευχές μου, τις προσευχές μου με τις δικές σας να μην μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αξιόμαχό του” τόνισε χαρακτηριστικά ο Θόδωρος Πάγκαλος!

“Τα Canadair δεν εμφανίστηκαν καθόλου. Τα ελικόπτερα εμφανίστηκαν με πάρα πολύ μεγάλη καθυστέρηση…ήταν πολύ περιορισμένη η βοήθεια που έδωσαν τα μέσα του στρατού” συμπλήρωσε επίσης.

Ακούστε τα όσα είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Σφοδρή επίθεση Καμμένου!

Ο υπουργός Άμυνας, δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση αυτή του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και αυτό έγινε μέσω μιας αιχμηρότατης ανάρτησης στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Πάνος Καμμένος ανήρτησε συγκεκριμένα με εμφανή διάθεση ειρωνείας μία φωτογραφία που δείχνει τον Θεόδωρο Πάγκαλο να φορά ένα κόκκινο μπουρνούζι και την συνόδεψε με το εξής μήνυμα: “Ο Πάγκαλος που ήθελε τις Σημαίες να τις παίρνει ο άνεμος και θεωρούσε τους στρατιωτικούς αντιπαραγωγικούς να μην πιάνει στο στόμα του τις ΕΔ“.

Δείτε την ανάρτηση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Σκέρτσος: Παντελώς ανυπόστατο το πρωτοσέλιδο της Εστίας για συναντήσεις μου με τον Γιάννη Στουρνάρα
«Ο κ. Κοττάκης αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι έχει πάρει διαζύγιο από την αλήθεια εξυφαίνοντας ιστορίες επιστημονικής φαντασίας», σχολιάζει, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Επικρατείας
Ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος
Μαρινάκης για παγκόσμια μέρα Ελευθερίας του Τύπου: «Προτεραιότητα της κυβέρνησης η ενίσχυση θεσμών, η κατοχύρωση πολυφωνίας και η βελτίωση των ΜΜΕ»
Ο Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε στους τέσσερις άξονες στους οποίους βασίζεται ένα πλέγμα παρεμβάσεων που όπως είπε αλλάζει το τοπίο στα ΜΜΕ, και παρουσίασε αναλυτικά το κυβερνητικό έργο στο χώρο του Τύπου
Ο Παύλος Μαρινάκης
Δενδρινού και Βαρβιτσιώτη σε Τσιπρα: Μάλλον δεν έχετε διαβάσει το βιβλίο μας – Δεν συσχετίσαμε ποτέ Πρέσπες με συντάξεις
Οι 2 δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ τονίζουν ότι το ντοκιμαντέρ βασίζεται αποκλειστικά σε επώνυμες μαρτυρίες των πρωταγωνιστών της περιόδου 2015 και όχι σε δημοσιογραφικές κρίσεις
Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, Ελένη Βαρβιτσιώτη και Βικτώρια Δενδρινού
10
Δημοσκόπηση Marc: Ακρίβεια και νέα κόμματα αλλάζουν τις ισορροπίες – Μάχη για τη δεύτερη θέση θα δώσουν Τσίπρας και Καρυστιανού
Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης η Βουλή θα μπορούσε να είναι επτακομματική ή ακόμη και εννεακομματική, ανάλογα με τις εξελίξεις των επόμενων μηνών
καλπη 16
Ο Αλέξης Τσίπρας εξηγεί γιατί δεν συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ: Δεν θα νομιμοποιήσω τη δολοφονία χαρακτήρα μου
«Δε μου δίνετε κανένα λόγο να εμπιστευτώ, ούτε στο ελάχιστο, ότι θα έχετε μια αντικειμενική προσέγγιση στα γεγονότα του 2015 και ότι σκοπός σας δεν θα είναι και σήμερα, να επιμείνετε στη συκοφαντία»
Αλέξης Τσίπρας 39