Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Σκοτώνονται” ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για τον Χριστόδουλο Ξηρό!

“Σκοτώνονται” ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για τον Χριστόδουλο Ξηρό!

Η μεταγωγή του Χριστόδουλου Ξηρού στις φυλακές της Χαλκίδας έφερε την αντίδραση της ΝΔ και την… απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σας ενημέρωσε το newsit.gr και πριν την… επιβεβαίωση του υπουργείο Δικαιοσύνης, ο Χριστόδουλος Ξηρός μεταφέρθηκε στις φυλακές Χαλκίδας, κάτι που αποτέλεσε το νέο πεδίο σύγκρουσης μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Τι είπε η Πειραιώς, τη απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Με αφορμή την συγκεκριμένη μεταγωγή από τις φυλακές Κορυδαλλού, από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα επιδεικνύει συστηματικά στοργή στους τρομοκράτες δολοφόνους προκαλώντας τις οικογένειες των θυμάτων τους, αλλά και το κοινό περί Δικαίου αίσθημα.

Μια κυβέρνηση ανίκανη και κυνική, που δεν μπορεί να προσφέρει στοιχειώδη ασφάλεια στους Έλληνες, φροντίζει ώστε οι τρομοκράτες να αποφυλακιστούν μια ώρα αρχύτερα”, καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Λίγη ώρα αργότερα, ήρθε και η απάντηση από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Η ΝΔ προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών για ακόμα μια φορά. Σε καμία σοβαρή αστική δημοκρατία τα κόμματα δεν αντιδικούν για μεταγωγές κρατουμένων, όποιοι κι αν είναι αυτοί.

Τουλάχιστον σταμάτησε να συνδέει τις μεταγωγές με τις φονικές πυρκαγιές. Θα το χαρακτηρίζαμε και πρόοδο για τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη“.

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις