Πολιτική

“Σκοτώθηκαν” Σπίρτζης – Μανιάτης για την… κληρονομιά του ΠΑΣΟΚ!

Χρήστος Σπίρτζης και Γιάννης Μανιάτης "κονταροχτυπήθηκαν" με αφορμή μια... ατάκα του ιδρυτή της Taxibeat, κ. Δρανδάκη! Ο "ΠΑΣΟΚος" και τα υπονοούμενα...

Χρήστος Σπίρτζης και Γιάννης Μανιάτης είχαν έναν άγριο καυγά στην ακρόαση φορέων στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις μεταφορές. Οι δύο άνδρες τα… έσπασαν με αφορμή της κοινές τους “ρίζες” στο ΠΑΣΟΚ.

Σπίρτζης Μανιάτης

Όλα συνέβησαν κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του ιδρυτή της TAXIBEAT. Ο κ. Δρανδάκης υποστήριξε ότι άνοιξε την εταιρεία με έδρα στο Λονδίνο για να γλιτώσει τη γραφειοκρατία.

Αμέσως μετά συνέχισε δικαιολογώντας την επόφασή του ως εξής: Εξήγησε χαρακτηριστικά πως για το άνοιγμα της επιχείρησης στο Λονδίνο χρειάστηκε μόλις μία ημέρα. Αντιθέτως, αν επιχειρούσε το ίδιο στην Ελλάδα, θα χρειάζονταν 45 ημέρες.

Παρενέβη ο Σπίρτζης, εξερράγη ο Μανιάτης!

Σπίρτζης Μανιάτης

Ο υπουργός Μεταφορών παρενέβη ρωτώντας πότε έγινε αυτό. Η απάντηση του κ. Δρανδάκη… άναψε φωτιές! Και ακολούθησε ο εξής έντονος διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών:

Δρανδάκης: Το 2011.

Σπίρτζης: Α, το 2011, επί Μανιάτη.

Δρανδάκης: Πάντα το ίδιο γίνεται.

Μανιάτης: Τον Μανιάτη του ΠΑΣΟΚ. Και περήφανος ΠΑΣΟΚος. Αστειάκια με το ΠΑΣΟΚ κομμένα εδώ μέσα.

Σπίρτζης: Εγώ είμαι περήφανος που ήμουν ΠΑΣΟΚ. Αλλά εσείς δεν είστε ΠΑΣΟΚ. Είστε Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Μανιάτης: Έχεις Υπουργό Εθνικής Άμυνας τον Καμμένο. Συνεργάσου με τον Καμμένο.

Σπίρτζης: Κι εσύ με τον Μητσοτάκη.

Μανιάτης: Σταμάτα εδώ. Σε τίμησε το ΠΑΣΟΚ. Σταμάτα για το δικό σου καλό.

“Πόλεμος” για τα Ταξί!

Παράλληλα, σκληρή “μάχη” για την κυριαρχία της αγοράς των ΤΑΧΙ έγινε σήμερα στην Βουλή, κατά την ακρόαση των φορέων στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

[read4more]

Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμος Λυμπερόπουλος, αποθέωσε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και άσκησε μετωπική επίθεση στη ΝΔ βάζοντας στο κάδρο και τον πρόεδρο της ΝΔ λέγοντας πως «εμείς δεν φοβόμαστε ούτε αρχηγούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης να με απειλούν μέσω του Βορίδη…»!

Ο διευθύνων σύμβουλος της TaxiBeat, Νίκος Δρανδάκης, «σήκωσε το γάντι» στα περί φοροδιαφυγής, ενώ η Uber υπεραμύνθηκε δια πολυσέλιδου υπομνήματος λέγοντας πως «το νομοσχέδιο όχι μόνο δεν εξυπηρετεί την ομαλή λειτουργία της χρήσης πλατφορμών για παροχή μετακίνησης, αλλά τις αποκλείει εντελώς από την αφορά, δυσχεραίνοντας καταδικαστικά το πλαίσιο λειτουργίας τους».

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη
Έρχεται πρωτοχρονιά με μπλόκα: Τα νέα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση και το «blame game» με τους αγρότες για το χάος στους δρόμους
Στο παρασκήνιο είναι διαρκείς οι επαφές κυβερνητικών και κομματικών παραγόντων με αγρότες ανά την Ελλάδα, με στόχο να υπάρξει συνεννόηση το συντομότερο δυνατόν
Αγρότες με τρακτέρ
«Αποχαιρετώ μία ασυμβίβαστη αγωνίστρια της δημοκρατίας» το συλλυπητήριο μήνυμα Ανδρουλάκη για την απώλεια της Σύλβας Ακρίτα
»Παρούσα στην ιδρυτική διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη και πρώτη γυναίκα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ» τονίζει για τη Σύλβα Ακρίτα ο Νίκος Ανδρουλάκης
Σύλβα Ακρίτα: Τα συλλυπητήρια του Νίκου Ανδρουλάκη – «Αποχαιρετώ μία ασυμβίβαστη αγωνίστρια της δημοκρατίας»