Πολιτική

“Σκοτώθηκαν” Σπίρτζης – Μανιάτης για την… κληρονομιά του ΠΑΣΟΚ!

Χρήστος Σπίρτζης και Γιάννης Μανιάτης "κονταροχτυπήθηκαν" με αφορμή μια... ατάκα του ιδρυτή της Taxibeat, κ. Δρανδάκη! Ο "ΠΑΣΟΚος" και τα υπονοούμενα...

Χρήστος Σπίρτζης και Γιάννης Μανιάτης είχαν έναν άγριο καυγά στην ακρόαση φορέων στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις μεταφορές. Οι δύο άνδρες τα… έσπασαν με αφορμή της κοινές τους “ρίζες” στο ΠΑΣΟΚ.

Σπίρτζης Μανιάτης

Όλα συνέβησαν κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του ιδρυτή της TAXIBEAT. Ο κ. Δρανδάκης υποστήριξε ότι άνοιξε την εταιρεία με έδρα στο Λονδίνο για να γλιτώσει τη γραφειοκρατία.

Αμέσως μετά συνέχισε δικαιολογώντας την επόφασή του ως εξής: Εξήγησε χαρακτηριστικά πως για το άνοιγμα της επιχείρησης στο Λονδίνο χρειάστηκε μόλις μία ημέρα. Αντιθέτως, αν επιχειρούσε το ίδιο στην Ελλάδα, θα χρειάζονταν 45 ημέρες.

Παρενέβη ο Σπίρτζης, εξερράγη ο Μανιάτης!

Σπίρτζης Μανιάτης

Ο υπουργός Μεταφορών παρενέβη ρωτώντας πότε έγινε αυτό. Η απάντηση του κ. Δρανδάκη… άναψε φωτιές! Και ακολούθησε ο εξής έντονος διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών:

Δρανδάκης: Το 2011.

Σπίρτζης: Α, το 2011, επί Μανιάτη.

Δρανδάκης: Πάντα το ίδιο γίνεται.

Μανιάτης: Τον Μανιάτη του ΠΑΣΟΚ. Και περήφανος ΠΑΣΟΚος. Αστειάκια με το ΠΑΣΟΚ κομμένα εδώ μέσα.

Σπίρτζης: Εγώ είμαι περήφανος που ήμουν ΠΑΣΟΚ. Αλλά εσείς δεν είστε ΠΑΣΟΚ. Είστε Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Μανιάτης: Έχεις Υπουργό Εθνικής Άμυνας τον Καμμένο. Συνεργάσου με τον Καμμένο.

Σπίρτζης: Κι εσύ με τον Μητσοτάκη.

Μανιάτης: Σταμάτα εδώ. Σε τίμησε το ΠΑΣΟΚ. Σταμάτα για το δικό σου καλό.

“Πόλεμος” για τα Ταξί!

Παράλληλα, σκληρή “μάχη” για την κυριαρχία της αγοράς των ΤΑΧΙ έγινε σήμερα στην Βουλή, κατά την ακρόαση των φορέων στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

[read4more]

Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμος Λυμπερόπουλος, αποθέωσε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και άσκησε μετωπική επίθεση στη ΝΔ βάζοντας στο κάδρο και τον πρόεδρο της ΝΔ λέγοντας πως «εμείς δεν φοβόμαστε ούτε αρχηγούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης να με απειλούν μέσω του Βορίδη…»!

Ο διευθύνων σύμβουλος της TaxiBeat, Νίκος Δρανδάκης, «σήκωσε το γάντι» στα περί φοροδιαφυγής, ενώ η Uber υπεραμύνθηκε δια πολυσέλιδου υπομνήματος λέγοντας πως «το νομοσχέδιο όχι μόνο δεν εξυπηρετεί την ομαλή λειτουργία της χρήσης πλατφορμών για παροχή μετακίνησης, αλλά τις αποκλείει εντελώς από την αφορά, δυσχεραίνοντας καταδικαστικά το πλαίσιο λειτουργίας τους».

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ελλάδα ασφαλώς αναγνωρίζει το διεθνές ποινικό δικαστήριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τη χώρα να καταστραφεί
«Το tweet μου για την Eurovision ανέδειξε την αριστερή υποκρισία» είπε ο υπουργός Υγείας για τις αναρτήσεις του για τη Διεθνή Αμνηστία και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης
Ο Άδωνις Γεωργιαδης 21