Πολιτική

“Σκοτώθηκαν” Σπίρτζης – Μανιάτης για την… κληρονομιά του ΠΑΣΟΚ!

Χρήστος Σπίρτζης και Γιάννης Μανιάτης "κονταροχτυπήθηκαν" με αφορμή μια... ατάκα του ιδρυτή της Taxibeat, κ. Δρανδάκη! Ο "ΠΑΣΟΚος" και τα υπονοούμενα...

Χρήστος Σπίρτζης και Γιάννης Μανιάτης είχαν έναν άγριο καυγά στην ακρόαση φορέων στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις μεταφορές. Οι δύο άνδρες τα… έσπασαν με αφορμή της κοινές τους “ρίζες” στο ΠΑΣΟΚ.

Σπίρτζης Μανιάτης

Όλα συνέβησαν κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του ιδρυτή της TAXIBEAT. Ο κ. Δρανδάκης υποστήριξε ότι άνοιξε την εταιρεία με έδρα στο Λονδίνο για να γλιτώσει τη γραφειοκρατία.

Αμέσως μετά συνέχισε δικαιολογώντας την επόφασή του ως εξής: Εξήγησε χαρακτηριστικά πως για το άνοιγμα της επιχείρησης στο Λονδίνο χρειάστηκε μόλις μία ημέρα. Αντιθέτως, αν επιχειρούσε το ίδιο στην Ελλάδα, θα χρειάζονταν 45 ημέρες.

Παρενέβη ο Σπίρτζης, εξερράγη ο Μανιάτης!

Σπίρτζης Μανιάτης

Ο υπουργός Μεταφορών παρενέβη ρωτώντας πότε έγινε αυτό. Η απάντηση του κ. Δρανδάκη… άναψε φωτιές! Και ακολούθησε ο εξής έντονος διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών:

Δρανδάκης: Το 2011.

Σπίρτζης: Α, το 2011, επί Μανιάτη.

Δρανδάκης: Πάντα το ίδιο γίνεται.

Μανιάτης: Τον Μανιάτη του ΠΑΣΟΚ. Και περήφανος ΠΑΣΟΚος. Αστειάκια με το ΠΑΣΟΚ κομμένα εδώ μέσα.

Σπίρτζης: Εγώ είμαι περήφανος που ήμουν ΠΑΣΟΚ. Αλλά εσείς δεν είστε ΠΑΣΟΚ. Είστε Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Μανιάτης: Έχεις Υπουργό Εθνικής Άμυνας τον Καμμένο. Συνεργάσου με τον Καμμένο.

Σπίρτζης: Κι εσύ με τον Μητσοτάκη.

Μανιάτης: Σταμάτα εδώ. Σε τίμησε το ΠΑΣΟΚ. Σταμάτα για το δικό σου καλό.

“Πόλεμος” για τα Ταξί!

Παράλληλα, σκληρή “μάχη” για την κυριαρχία της αγοράς των ΤΑΧΙ έγινε σήμερα στην Βουλή, κατά την ακρόαση των φορέων στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

[read4more]

Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμος Λυμπερόπουλος, αποθέωσε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και άσκησε μετωπική επίθεση στη ΝΔ βάζοντας στο κάδρο και τον πρόεδρο της ΝΔ λέγοντας πως «εμείς δεν φοβόμαστε ούτε αρχηγούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης να με απειλούν μέσω του Βορίδη…»!

Ο διευθύνων σύμβουλος της TaxiBeat, Νίκος Δρανδάκης, «σήκωσε το γάντι» στα περί φοροδιαφυγής, ενώ η Uber υπεραμύνθηκε δια πολυσέλιδου υπομνήματος λέγοντας πως «το νομοσχέδιο όχι μόνο δεν εξυπηρετεί την ομαλή λειτουργία της χρήσης πλατφορμών για παροχή μετακίνησης, αλλά τις αποκλείει εντελώς από την αφορά, δυσχεραίνοντας καταδικαστικά το πλαίσιο λειτουργίας τους».

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Ευρωπαϊκή απάντηση στις οικονομικές και ενεργειακές επιπτώσεις της κρίσης – Δεν θα ανεχθούμε επανάληψη του 2015 στο προσφυγικό
«Ως Ευρώπη πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτή την κρίση έχοντας ως πρώτο μέλημα την προστασία των ευρωπαίων καταναλωτών ειδικά των πιο αδύναμων αλλά και των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων»
Κυριάκος Μητσοτάκης
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσίευσε το βίντεο με τον Άδωνι Γεωργιάδη να τρώει κρακεράκια στη Βουλή
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση τόσο κατά του Άδωνι Γεωργιάδη όσο και κατά της κυβέρνησης, καταγγέλλοντας «αήθη επίθεση» εις βάρος της και κάνοντας λόγο για συμπεριφορές που «δεν τιμούν το Κοινοβούλιο»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσίευσε το βίντεο με τον Άδωνι Γεωργιάδη να τρώει κρακεράκια στη Βουλή
61
Ο Νίκος Ανδρουλάκης τα λέει στον Οδυσσέα για να τα ακούει ο Χάρης – Ο Κωνσταντινόπουλος αποχαιρετά το ΠΑΣΟΚ από τη Βουλή
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αρνείται να απαντήσει στο αν φεύγει και από την πολιτική, ενώ με μία ανάρτησή του φρόντισε να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν τις τελευταίες ώρες
O Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος 6
Στη Σύνοδο Κορυφής σήμερα Μητσοτάκης και Πιερρακάκης με «βαριά ατζέντα»: Τα Στενά του Ορμούζ, τα μέτρα στήριξης κατά της ακρίβειας και οι θέσεις της Αθήνας
Πηγές της κυβέρνησης υπογραμμίζουν ότι οι σημερινές εξελίξεις «δικαιώνουν τον πρωθυπουργό που επέμεινε ότι η αμυντική στρατηγική της ΕΕ πρέπει να έχει προσέγγιση 360 μοιρών»
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης