Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

“Σκοτώθηκαν” Σπίρτζης – Μανιάτης για την… κληρονομιά του ΠΑΣΟΚ!

Σπίρτζης Μανιάτης
Φωτογραφίες από: Eurokinissi

Χρήστος Σπίρτζης και Γιάννης Μανιάτης “κονταροχτυπήθηκαν” με αφορμή μια… ατάκα του ιδρυτή της Taxibeat, κ. Δρανδάκη! Ο “ΠΑΣΟΚος” και τα υπονοούμενα…

Χρήστος Σπίρτζης και Γιάννης Μανιάτης είχαν έναν άγριο καυγά στην ακρόαση φορέων στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις μεταφορές. Οι δύο άνδρες τα… έσπασαν με αφορμή της κοινές τους “ρίζες” στο ΠΑΣΟΚ.

Σπίρτζης Μανιάτης

Όλα συνέβησαν κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του ιδρυτή της TAXIBEAT. Ο κ. Δρανδάκης υποστήριξε ότι άνοιξε την εταιρεία με έδρα στο Λονδίνο για να γλιτώσει τη γραφειοκρατία.

Αμέσως μετά συνέχισε δικαιολογώντας την επόφασή του ως εξής: Εξήγησε χαρακτηριστικά πως για το άνοιγμα της επιχείρησης στο Λονδίνο χρειάστηκε μόλις μία ημέρα. Αντιθέτως, αν επιχειρούσε το ίδιο στην Ελλάδα, θα χρειάζονταν 45 ημέρες.

Παρενέβη ο Σπίρτζης, εξερράγη ο Μανιάτης!

Σπίρτζης Μανιάτης

Ο υπουργός Μεταφορών παρενέβη ρωτώντας πότε έγινε αυτό. Η απάντηση του κ. Δρανδάκη… άναψε φωτιές! Και ακολούθησε ο εξής έντονος διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών:

Δρανδάκης: Το 2011.

Σπίρτζης: Α, το 2011, επί Μανιάτη.

Δρανδάκης: Πάντα το ίδιο γίνεται.

Μανιάτης: Τον Μανιάτη του ΠΑΣΟΚ. Και περήφανος ΠΑΣΟΚος. Αστειάκια με το ΠΑΣΟΚ κομμένα εδώ μέσα.

Σπίρτζης: Εγώ είμαι περήφανος που ήμουν ΠΑΣΟΚ. Αλλά εσείς δεν είστε ΠΑΣΟΚ. Είστε Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Μανιάτης: Έχεις Υπουργό Εθνικής Άμυνας τον Καμμένο. Συνεργάσου με τον Καμμένο.

Σπίρτζης: Κι εσύ με τον Μητσοτάκη.

Μανιάτης: Σταμάτα εδώ. Σε τίμησε το ΠΑΣΟΚ. Σταμάτα για το δικό σου καλό.

“Πόλεμος” για τα Ταξί!

Παράλληλα, σκληρή “μάχη” για την κυριαρχία της αγοράς των ΤΑΧΙ έγινε σήμερα στην Βουλή, κατά την ακρόαση των φορέων στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμος Λυμπερόπουλος, αποθέωσε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και άσκησε μετωπική επίθεση στη ΝΔ βάζοντας στο κάδρο και τον πρόεδρο της ΝΔ λέγοντας πως «εμείς δεν φοβόμαστε ούτε αρχηγούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης να με απειλούν μέσω του Βορίδη…»!

Ο διευθύνων σύμβουλος της TaxiBeat, Νίκος Δρανδάκης, «σήκωσε το γάντι» στα περί φοροδιαφυγής, ενώ η Uber υπεραμύνθηκε δια πολυσέλιδου υπομνήματος λέγοντας πως «το νομοσχέδιο όχι μόνο δεν εξυπηρετεί την ομαλή λειτουργία της χρήσης πλατφορμών για παροχή μετακίνησης, αλλά τις αποκλείει εντελώς από την αφορά, δυσχεραίνοντας καταδικαστικά το πλαίσιο λειτουργίας τους».

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις