Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

“Σκοτώθηκαν” στον αέρα Ρωμανιάς – Αυλωνίτου! “Ο άρχοντας της πατάτας”! [vid]

Αυλωνίτου

Μια εκρηκτική σύγκρουση είχαν στον τηλεοπτικό αέρα ο Γιώργος Ρωμανιάς και η Ελένη Αυλωνίτου, με την ένταση να “χτυπάει κόκκινο”!

Οι εν εξελίξει διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους Θεσμούς για την ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης, αλλά και η καθαρή έξοδος από το μνημόνιο, ήταν η αφορμή για να κονταροχτυπηθούν στον “αέρα” του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Ρωμανιάς και η Ελένη Αυλωνίτου.

Ο Γιώργος Ρωμανιάς αναφέρονταν στο επικαιροποιημένο μνημόνιο. Συγκεκριμένα στο ότι αποτελεί προαπαιτούμενο της “καθαρής εξόδου” η μείωση των συντάξεων Σε κάποιο σημείο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, τον διέκοψε και ακολούθησε… έκρηξη!

Μη με διακόπτεις! Σε παρακαλώ, είσαι περιορισμένων γνώσεων κι έχεις το θράσος όταν μιλά ο άλλος να παρεμβαίνεις και να πετάς πατάτες! Αυτό κάνεις! Έχεις περιορισμένς γνώσεις, επιφανειακές γνώσεις, δεν ξέρεις τίποτα σε βάθος και θες την ώρα που μιλάει ο άλλος να πετάς την πατάτα σου! Να μάθεις να ακούς όταν μιλάει ο άλλος“, έλεγε έξαλλος ο Γιώργος Ρωμανιάς.

Φυσικά “πάνω” του, ταυτόχρονα δηλαδή, απαντούσε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Τον κατηγορούσε πως έλεγε ψέματα κι έτσι, ακολούθησε ένα τρίλεπτο… κόλαση στην εκπομπή Καλημέρα.

Η Ελένη Αυλωνίτου υποστήριζε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θαν παλέψει για να μην μειωθούν οι συντάξεις. Ο Γιώργος Ρωμανιάς απαντούσε πως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέει… κουραφέξαλα!

Μάλιστα, στην συνέχεια την χαρακτήρισε “άρχοντα της πατάτας”!

Στο τέλος, μάλιστα, η σύρραξη… γενικεύτηκε, με τους υπόλοιπους καλεσμένους στο πάνελ να παρεμβαίνουν και να γίνεται το… έλα να δεις.

Δείτε το βίντεο με τον καυγά Ρωμανιά – Αυλωνίτου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις