Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Σκουρλέτης: Δεν έχετε δικαίωμα να υπογράψετε νέο μνημόνιο

Σκουρλέτης: Δεν έχετε δικαίωμα να υπογράψετε νέο μνημόνιο

«Η σημερινή κυβέρνηση στερείται δημοκρατικής νομιμοποίησης, δεν έχει το δικαίωμα να συνεχίσει το καταστροφικό της έργο και να υπογράψει ένα νέο μνημόνιο και νέα μέτρα», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

Άφωνοι και αποσβολωμένοι, τόσο ο κρυπτόμενος πρωθυπουργός, όσο και ο κ. Στουρνάρας, παρακολουθούν το χρέος να εκτινάσσεται αναμένοντας το νέο μνημόνιο, το οποίο, όπως και τα προηγούμενα, θα έχει γραφτεί από τους πιστωτές στο Βερολίνο, τονίζει σε δήλωσή του.

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι οι άνεργοι, οι νέες και οι νέοι, οι συμπολίτες μας που κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους, οι εργαζόμενοι στην υγεία και την αυτοδιοίκηση, οι καθηγητές στα σχολεία δεν θα επιτρέψουν να τους διαλύσουν κι άλλο τη ζωή. Θα επιστρέψουν τα τελεσίγραφα στους συντάκτες τους, γιατί δεν αξίζει στην πατρίδα μας μια τέτοια κυβέρνηση σαν τη σημερινή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στρουθοκαμηλίζουν στο ΥΠΟΙΚ για το χρέος των 321€ δισ. – “Λαϊκίζετε! Δεν υπάρχει κανένας φόβος – Στόχος μας το πρωτογενές πλεόνασμα”

 

Daily Mail: Αεροπλάνα γεμάτα λεφτά έσωσαν την Ελλάδα – Η Ε.Ε. απειλούσε τους Έλληνες, αλλά μυστικά τους έδωσε 10 δισ. ευρώ

Μπρος αντάρτες βουλευτές και πίσω τρόικα για Σαμαρά, Βενιζέλο – Τα αγκάθια και η κυβερνητική συνοχή που… απειλείται

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε