Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Σοφία Μπεκατώρου για Αλέξη Γεωργούλη: «Τραγική η διαρροή του ονόματος της καταγγέλλουσας» – «Εγώ πλήρωσα το κόστος»

Σοφία Μπεκατώρου για Αλέξη Γεωργούλη: «Τραγική η διαρροή του ονόματος της καταγγέλλουσας» – «Εγώ πλήρωσα το κόστος»

Η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου πήρε θέση στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και την καταγγελία σε βάρος του από το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που εργάζεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ελένη Χρονοπούλου.

Με φόντο τις αποκαλύψεις στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, έχει ιδιαίτερη σημασία η άποψη της Σοφίας Μπεκατώρου, του πρώτου ανθρώπου που μίλησε για την κακοποίησή του δημόσια και έσπασε τα ταμπού, ενώ ακολούθησαν και άλλα θύματα τον δικό της δρόμο.

Σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 χαρακτήρισε «τραγικό» το γεγονός της διαρροής του ονόματος της καταγγέλλουσας. Συγκεκριμένα, η Σοφία Μπεκατώρου υπογράμμισε πως «όταν προχωράμε σε τέτοιες αποκαλύψεις και το απόρρητο καταρρίπτεται, είναι ένας από τους λόγους που τα θύματα φοβούνται να μιλήσουν».

Παράλληλα, ανέφερε ότι όταν ο επίσης ολυμπιονίκης ιστιοπλόος, Νίκος Κακλαμανάκης μίλησε στη Βουλή για τη διαφθορά στον αθλητισμό, το πλήρωσε με δύο αγωγές.

Η Σοφία Μπεκατώρου σημείωσε ακόμα ότι πάρα το γεγονός ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχει ανοίξει ένας κύκλος συζητήσεων για τέτοια θέματα, όπως είπε, «επί της ουσίας όλα τα κόμματα δεν έχουν σταθεί με έναν σαφή τρόπο, δηλαδή υπάρχουν κάποιες προγραμματικές δηλώσεις αλλά ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει κάτι».

Τόνισε ακόμα ότι και η ίδια πλήρωσε προσωπικό κόστος αφού μίλησε.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη της Σοφίας Μπεκατώρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου:

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις