Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Σουλτς: “Μας παραπλάνησε ο Τσίπρας!” – “Παίζει με τη φωτιά” λέει ευρωπαίος ηγέτης!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μιλώντας στο στο γερμανικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο ZDF, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, τόνισε ότι «η πόρτα παραμένει ανοιχτή», δήλωσε πεπεισμένος ότι θα υπάρξει λογική λύση και εξέφρασε την ελπίδα ότι η Ελλάδα θα διασωθεί και θα αποφύγει το Grexit.

Ο κ. Σουλτς υποστήριξε ωστόσο ότι αισθάνεται παραπλανημένος από τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ εκτίμησε ότι η στάση του οφείλεται περισσότερο στην ιδεολογία και όχι στη λογική.

Έχουμε την ευκαιρία ο ελληνικός λαός την επόμενη Κυριακή να πει “ναι” σε αυτή την πρόταση. Η πόρτα είναι τώρα ανοιχτή και θα είναι και τότε ανοιχτή“, δήλωσε ο κ. Σουλτς και πρόσθεσε ότι δεν πιστεύει ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων σκέφτεται όπως ο κ. Βαρουφάκης.

Την ίδια ώρα στην ηλεκτρονική έκδοσή της η εφημερίδα Bild, αναφέρει ότι κάποιοι από τους ηγέτες της Ευρωζώνης προσπαθούν να οργανώσουν μια έκτακτη σύνοδο κορυφής, είτε της Ευρωζώνης είτε της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

“Όλα εξαρτώνται τώρα από την κυρία Μέρκελ”, δηλώνει στην εφημερίδα επικεφαλής κυβέρνησης κεντροευρωπαϊκής χώρας ο οποίος δεν κατονομάζεται, ενώ, μιλώντας για το δημοψήφισμα, κάνει λόγο για “εντελώς τρελή απόφαση, την οποία δεν κατανοούν ούτε οι πλέον φιλικοί προς την Αθήνα ηγέτες”.

Πρέπει τώρα να είμαστε πιο λογικοί από τον Τσίπρα – παίζει στο σπίτι του με τη φωτιά“, υποστήριξε ο ίδιος ηγέτης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε