Πολιτική

Σπαρτιάτες: Έφεση της εισαγγελίας στην αθωωτική απόφαση για την εξαπάτηση εκλογέων

Στην έφεση γίνεται αναφορά στην πρώτη κατάθεση του Βασίλη Στίγκα την οποία στη συνέχεια ανασκεύασε στο ακροατήριο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την απόφαση να ασκήσει έφεση στην αθωωτική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου για την υπόθεση της εξαπάτησης εκλογέων με κατηγορούμενους τους 11 εκλεγμένους βουλευτές των Σπαρτιατών, τον Ηλία Κασιδιάρη και έναν δικηγόρο, έλαβε η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών.

Κατά πληροφορίες, η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, τονίζει μεταξύ άλλων, ότι αποδείχθηκε όλο το κατηγορητήριο από την ακροαματική διαδικασία, αφού έγιναν αναφορές στις επισκέψεις βουλευτών του κόμματος στη φυλακή στον Ηλία Κασιδιάρη και πριν και λίγο μετά τις εκλογές του 2023.

Παράλληλα, γίνεται αναφορά στην πρώτη κατάθεση του Βασίλη Στίγκα την οποία στη συνέχεια ανασκεύασε στο ακροατήριο.

Κατά πληροφορίες, στην έφεση γίνεται αναφορά ότι προφανώς η κατάθεση ανασκευάστηκε υπό το βάρος πιθανής ακύρωσης της εκλογής των βουλευτών του κόμματος που εκκρεμεί ενώπιον του ΑΕΔ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Kυριάκος Μητσοτάκης: 13 νέες απάτητες παραλίες από τη Λήμνο έως την Κρήτη και τη Λευκάδα – Το μήνυμα για την Ημέρα της Μητέρας και η αναφορά στη Μαρίκα Μητσοτάκη
Ο πρωθυπουργός αναφέρεται στο νέο πλαίσιο για ΑΠΕ και την πρόωρη αποπληρωμή χρέους 6,9 δισ. ευρώ, τις γεωπολιτικές επαφές στον Περσικό Κόλπο, τις συμφωνίες για Τεχνητή Νοημοσύνη και τις «Απάτητες Παραλίες»
Κυριάκος Μητσοτάκης 21