Πολιτική

«Σπαρτιάτες»: Επέστρεψαν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα τέσσερις βουλευτές

Επανεντάχθηκαν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των “Σπαρτιατών” οι βουλευτές Ιωάννης Κόντης, Ιωάννης Δημητροκάλλης, Γεώργιος Μανούσος και Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Στίγκας, με επιστολή του στην Ολομέλεια της Βουλής. 

Γνωστοποιήθηκαν επίσης οι αντίστοιχες επιστολές των βουλευτών με τις οποίες αποδέχονται την πρόσκληση επανένταξης.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, η Κοινοβουλευτική Ομάδα «Σπαρτιάτες» αριθμούν 11 βουλευτές, από 12 που εξελέγησαν στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Παραμένει ανεξάρτητος, ο εκλεγείς με του κόμμα «Σπαρτιάτες», Κωνσταντίνος Φλώρος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης κάνει «άνοιγμα» στη Μαρία Καρυστιανού: «Θέλω να μιλήσω μαζί της για να φτιαχτεί αντικυβερνητικό μέτωπο»
Ωστόσο, ο ανεξάρτητος βουλευτής, ο οποίος συμπορεύεται με το Κίνημα Δημοκρατίας, ξεκαθάρισε ότι δεν είχε ποτέ οποιαδήποτε επικοινωνία με τη Μαρία Καρυστιανού
Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Αλέξανδρος Αυλωνίτης
Η Μαρία Καρυστιανού στο μπλόκο της Νίκαιας: «Το νέο κόμμα σύντομα θα διεκδικήσει την ψήφο της κοινωνίας» – Το μήνυμα προς τους αγρότες
«Ο μεγάλος αγώνας που ξεκίνησε με τη δικαίωση της κόρης μου έχει καταλήξει σε μία μάχη κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς σε ένα όραμα για μία ελεύθερη Ελλάδα»
Η Μαρία Καρυστιανού επισκέφθηκε το μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια Λάρισας
14
Κυριάκος Μητσοτάκης για δημόσια πανεπιστήμια: «Διαγράψαμε 308.000 φοιτητές-φαντάσματα – Καμία ενεργή κατάληψη στο τέλος του 2025»
Στο σύντομο βίντεο στο TikTok, δεν έλειψε και μια χιουμοριστική νότα, καθώς πριν ξεκινήσει την τοποθέτησή του, αστειεύεται λέγοντας ότι πρώτα πρέπει να φτιάξει τα μαλλιά του
Κυριάκος Μητσοτάκης για δημόσια πανεπιστήμια: «Διαγράψαμε 308.000 φοιτητές-φαντάσματα – Καμία ενεργή κατάληψη στο τέλος του 2025»
23