Πολιτική

«Σπαρτιάτες» για το περιστατικό στη Λάρισα: Στηρίζουν τον αστυνομικό – «Να απελαύνονται όσοι διαπράττουν εγκλήματα»

Άδραξε την ευκαιρία το κόμμα «Σπαρτιάτες» και, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, δήλωσε τη στήριξή του στον αστυνομικό που πυροβόλησε και σκότωσε ένα Σύρο μετανάστη στη Λάρισα. Να σημειωθεί πως από την πρώτη στιγμή έγινε γνωστό ότι ο αστυνομικός κρατείται και το περιστατικό ερευνάται από την αστυνομία.

Ωστόσο, το κόμμα «Σπαρτιάτες» έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση «αθωώνοντας» τον αστυνομικό που με την κίνησή του αυτή αφαίρεσε μια ανθρώπινη ζωή στη Λάρισα, λέγοντας πως η ΕΛΑΣ έχει φτάσει στα όριά της.

Στην ίδια ανακοίνωση ζητά να απελαθούν όσοι διαπράττουν εγκλήματα ή επιδεικνύουν απροσάρμοστη συμπεριφορά…

Η ανακοίνωση του κόμματος:

«Η παράνομη μετανάστευση και η εγκληματικότητα στην ελληνική κοινωνία είναι πλέον καθημερινότητα. Οι άνδρες και γυναίκες της ΕΛΑΣ δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να προστατεύσουν την ανθρώπινη ζωή και τις περιουσίες των συμπολιτών μας. Η ζωή τους τίθεται σε κίνδυνο στην προσπάθειά τους να εφαρμόσουν τον νόμο και συχνά εν ώρα υπηρεσίας του καθήκοντος συμβαίνουν τα χειρότερα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Στην περίπτωση της Λάρισας δηλώνουμε θλίψη για την αφαίρεση ζωής ενός νέου ανθρώπου, αλλά και την αμέριστη συμπαράστασή μας στον αστυνομικό που του καταλογίζεται η ευθύνη.

Οι “Σπαρτιάτες” επαναφέρουμε το θέμα για την απέλαση όλων εκείνων, οι οποίοι διαπράττουν εγκλήματα ή επιδεικνύουν απροσάρμοστη συμπεριφορά στους νόμους και θεσμούς της χώρας μας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Επιστολή του Πέδρο Σάντσεθ στον Νίκο Ανδρουλάκη – «Εύχομαι ένα παραγωγικό συνέδριο και εξαιρετικά αποτελέσματα στις εκλογές»
«Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα με διεθνιστική παράδοση και διαθέτει μια σημαντική ιστορική πορεία για το προοδευτικό κίνημα στην Ευρώπη και παγκοσμίως» γράφει στην επιστολή του ο Ισπανός πρωθυπουργός
Ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ
Γιώργος Φλωρίδης: Απολύτως κατάλληλος ο χώρος για τη δίκη των Τεμπών – Την Τετάρτη θα μπουν μόνο όσοι ορίζει ο νόμος
Οι αιχμές στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι - Σε 2 σημεία θα κάνει έλεγχο η αστυνομία στη δίκη για τα Τέμπη που θα ξεκινήσει την 1η Απριλίου
Γιώργος Φλωρίδης
36
Ανακωχή στο ΠΑΣΟΚ ελέω συνεδρίου: Το μανιφέστο Ανδρουλάκη, η παρέμβαση Δούκα και οι ομιλίες των κορυφαίων
Ο Χάρης Δούκας θα θέσει σειρά σημαντικών πολιτικών θεμάτων, από την Αυτοδιοίκηση ως την Συνταγματική Αναθεώρηση και θα επιμείνει στην ανάγκη προγραμματικού διαλόγου
O Νίκος Ανδρουλάκης