Τρίτη, 7 Μαΐ
23oC Αθήνα

Σπαρτιάτες: Στον Άρειο Πάγο ξανά ο Βασίλης Στίγκας για τις καταγγελίες του περί greek mafia

Σπαρτιάτες: Στον Άρειο Πάγο ξανά ο Βασίλης Στίγκας για τις καταγγελίες του περί greek mafia

Σήμερα συνεχίζεται η κατάθεση του προέδρου των Σπαρτιατών, Βασίλη Στίγκα, στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη σχετικά με τις αναφορές που έχει κάνει στη Βουλή για “Greek Mafia” και Κόζα Νόστρα.

Η πρώτη κατάθεση του Βασίλη Στίγκα ενώπιον της κ. Αδειλίνη του Αρείου Πάγου είχε γίνει την 5η Σεπτεμβρίου 2023 και διήρκεσε περίπου τρεις ώρες.

Η κ. Αδειλίνη αν το κρίνει αναγκαίο, θα καλέσει να καταθέσουν και άλλα πρόσωπα τα οποία έχουν αναφερθεί από τον κ. Στίγκα ή κρίνει ότι η κατάθεσή τους θα συμβάλει στην προκαταρκτική έρευνα που διεξάγει.

Μετά από αυτές τις δηλώσεις του κ. Στίγκα και λίγο πριν προσέλθει για πρώτη φορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, είχαν αποκατασταθεί τα πράγματα στο κόμμα του.

Μάλιστα, είχε δώσει τη δημοσιότητα σχετική κοινή δήλωση των βουλευτών του κόμματός του με την οποία επισήμαναν την ενότητα του κόμματος «Σπαρτιάτες»:

«Υπογράφοντας την παρούσα δήλωση, βουλευτές της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Σπαρτιάτες, έχοντας επίγνωση της ευθύνης μας προς τους ψηφοφόρους μας αλλά και τον ελληνικό λαό, ο οποίος μαστίζεται από σοβαρά προβλήματα (καταστροφικές πυρκαγιές, ανεργία, ακρίβεια), δηλώνουμε την προθυμία μας να στηρίξουμε ανεπιφύλακτα τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας μας και να επιβεβαιώσουμε την ενότητα του κόμματος.

Η στάση μας ήταν πάντα στο πλευρό των θεσμών και του δημοκρατικού πολιτεύματος, υπέρ του ελληνικού πατριωτισμού, εθνικισμού και εναντίον οποιουδήποτε ολοκληρωτικού ξενόφερτου καθεστώτος και ιδεολογίας».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις