Πολιτική

Σπέτσες – Ακρίτα: «Αποφάσισα να έρθω τελικά» – «Πάνω από όλα η κομματική συνοχή»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Ναι αποφάσισα να έρθω τελικά γιατί είχα μια πολύ δημιουργική κουβέντα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πρέπει να πω ότι δεν με πίεσε καθόλου» είπε η Έλενα Ακρίτα, μιλώντας στους δημοσιογράφους που βρίσκονται στις Σπέτσες για να καλύψουν τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

«Πολύ δημοκρατικά ανταλλάξαμε τις απόψεις μας και το σκεπτικό μας, αλλά μετά αποφάσισα ότι πάνω από όλα και πάνω από τις ενστάσεις τις περίφημες πρέπει να βάλω αυτή τη στιγμή την κομματική συνοχή, σε μια εποχή μάλιστα που εμείς βαλλόμαστε από παντού. Και από εχθρούς αλλά και από πρώην φίλους» είπε η Έλενα Ακρίτα στους δημοσιογράφους, από τις Σπέτσες, όπου πήγε τελικά για τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Και κατέληξε με νόημα: «Και όπως όλοι γνωρίζουμε οι πρώην φίλοι είναι καμία φορά χειρότεροι. Όποτε είμαστε όλοι εδώ μαζί».

Σπέτσες. Συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. 2η Μέρα. Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024  (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Όσο για τα συντροφικά “πυρά”, η Έλενα Ακρίτα απάντησε: «Νομίζω ότι πραγματικά δεν αξίζει να ασχοληθώ παραπάνω. Πάντα υπάρχουν αυτά»…

Η συνεδρίαση της ΚΟ συνεχίζεται στις Σπέτσες, μέχρι αργά το βράδυ που αναμένεται να αναχωρήσουν οι πρώτοι βουλευτές από το νησί, για τον Πειραιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την μαύρη επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων - «Οφείλουμε στην ποντιακή κοινότητα χρέος ευγνωμοσύνης»
«Με αφορμή την Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, ανατρέχουμε με συγκίνηση σε ένα από τα πιο τραγικά κεφάλαια της σύγχρονης ιστορίας: τη συστηματική εξόντωση 353.000 συμπατριωτών μας», έγραψε στα social media ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης
Νέα επίθεση Σαμαρά κατά της κυβέρνησης με βολές για την απόσυρση των Patriot από την Κάρπαθο: «Ας ξυπνήσουμε, επιτέλους»
«Η κυβέρνηση οφείλει να ζητήσει, άμεσα, έκτακτη σύγκλιση κορυφής της Ε.Ε για τις απίστευτες τουρκικές απειλές. Δεν μπορεί να παραμένουμε αδρανείς όταν η Τουρκία εκτελεί σχεδιασμούς με βάθος δεκαετιών»
Αντώνης Σαμαράς 103
Κωνσταντίνος Τασούλας: Εργαζόμαστε αδιάκοπα για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων
«Ο Ποντιακός Ελληνισμός, παρά τις αδιανόητες δοκιμασίες και τις τραγικές απώλειες που τον σημάδεψαν στις αρχές του 20ου αιώνα, κατόρθωσε να επιβιώσει βρίσκοντας καταφύγιο στη μητέρα πατρίδα»
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας
Νίκος Ανδρουλάκης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου: «107 χρόνια μετά παραμένει αναγκαίος ο αγώνας για τη αναγνώριση της σφαγής»
«Η διεθνής αναγνώριση της Ποντιακής Γενοκτονίας δεν αποτελεί μόνο ένα εθνικό στοίχημα, αλλά έναν πανανθρώπινο στόχο», είναι το μήνυμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την μαύρη επέτειο
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
Παύλος Μαρινάκης για Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου: «Χρέος μας η ανάδειξη της ιστορικής αλήθειας και η ηθική δικαίωση των θυμάτων»
«Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου αποτελεί ένα από τα πιο τραγικά κεφάλαια της ιστορίας του Ελληνισμού. Ένα έγκλημα που έχει χαραχτεί ανεξίτηλα στη συλλογική μνήμη των απανταχού Ελλήνων», έγραψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης