Πολιτική

Σπήλιος Λιβανός για τη μάχη του με τον κορονοϊό – «Σκληρός και επικίνδυνος αντίπαλος»

Νοσεί από κορονοϊό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός και απηύθυνε έκκληση σε όλους να κάνουν το εμβόλιο.

Ο Σπήλιος Λιβανός βρίσκεται σε απομόνωση μετά την νόσησή του από τον κορονοϊό, και μίλησε σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης στη Βουλή, για το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, που αφορά τον εκσυγχρονισμό για την ίδρυση και λειτουργία κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων.

Μιλώντας βιωματικά, όπως είπε, χαρακτήρισε την covid-19 «σκληρό και επικίνδυνο αντίπαλο», και τόνισε ότι «η μόνη λύση για να τον αντιμετωπίσουμε και να φύγουμε από αυτόν τον εφιάλτη είναι όλοι να εμβολιαστούμε».

Επιτρέψετε να πω ότι δεν γνωρίζω εάν βρισκόμαστε στο τέλος της αρχής ή στην αρχή του τέλους αυτής της πανδημίας αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι αυτός ο αόρατος ιός έρχεται κάθε 100 χρόνια και δημιουργεί τεράστιες απώλειες. Μιλώντας βιωματικά, ξέρω ότι είναι ένας πολύ σκληρός και επικίνδυνος αντίπαλος. Και για την αρρώστια αυτή έχουμε μόνο μια λύση για να την αντιμετωπίσουμε: να εμβολιαστούμε. Αυτοί που έκαναν τις δύο δόσεις να κάνουν και την τρίτη δόση και αυτοί που δεν είχαν πειστεί να τρέξουνε να την κάνουνε. Και εμείς, οι εκπρόσωποι του λαού στη Βουλή πρέπει να προσπαθήσουμε, μιλώντας με τον κόσμο, να πείσουμε 9, 10, ή έστω και έναν, να πάει να εμβολιαστεί. Αυτή είναι η μόνη άμυνα μας και το όπλο μας για να φύγουμε από αυτόν τον εφιάλτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λιβανός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παραιτήθηκε ο διευθυντής της «Αυγής», Σπύρος Σουρμελίδης, μετά το πρωτοσέλιδο για τον Τσίπρα: «Δεν απηχεί τις απόψεις μας» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ
«Ο πρώην πρωθυπουργός είπε ανοιχτά και ξεκάθαρα στην παρουσίαση του βιβλίου του στο Παλλάς ότι δεν επιθυμεί να μοιραστεί πλέον αποφάσεις»
Το εξώφυλλο της εφημερίδας Αυγή 44
Η πλευρά Τσίπρα απαντά στα σχόλια για τον εξώστη: Προσπαθούν να πετάξουν «τη μπάλα στην εξέδρα», το θέμα δεν είναι οι ηγεσίες
«Άλλωστε στην κοινωνία, στους πολίτες που σηκώνουν τα βάρη της σημερινής πολιτικής και όχι στις ηγεσίες των κομμάτων, απευθύνεται η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα»
Η παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα
Κώστας Καρμανλής: «Να είμαστε ευαίσθητοι και δεκτικοί απέναντι στους Έλληνες αγρότες, να τους ακούμε και να καταλαβαίνουμε την αγωνία τους»
Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση της ΣΕΚΕ και της αστικής μη κερδοσκοπική εταιρίας «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» στο δημοτικό θέατρο Ξάνθης για τον αγώνα που δίνουν οι αγρότες στα μπλόκα τις τελευταίες ώρες
Κώστας Καραμανλής 5
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ακραία μορφή διαμαρτυρίας τα μπλόκα των αγροτών, δυσκολεύουν την καθημερινότητα, δεν βοηθούν
«Οι έντιμοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, που είναι η συντριπτική πλειονότητα, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Όσα χρήματα δικαιούνται, θα τα λάβουν στο ακέραιο»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 37
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Η Ελλάδα επίκεντρο της στρατηγικής Τραμπ για ενέργεια, επενδύσεις και ΑΙ»
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην χώρα μας χαρακτήρισε τη Βόρεια Ελλάδα ως τεχνολογικό κόμβο και μίλησε για την αξιόπιστη και αναπτυσσόμενη σχέση μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ - Αναλυτικά η συνέντευξή της
Κίμπερλι Γκιλφόιλ 5