Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σπίρτζης διαψεύδει Κοτζιά: Δεν άκουσα τον Καμμένο να λέει για τον Σόρος

Σπίρτζης διαψεύδει Κοτζιά: Δεν άκουσα τον Καμμένο να λέει για τον Σόρος

Άλλη… άποψη για όσα έγιναν και ειπώθηκαν στο υπουργικό συμβούλιο της περασμένης Τρίτης, που “έφερε” την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά φαίνεται πως έχει ο Χρήστος Σπίρτζης, ένας από τους υπουργούς που βρίσκονταν στην αίθουσα του υπουργικού.

Ο Νίκος Κοτζιάς, σε πρόσφατη συνέντευξή του, είπε πως ο Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια του υπουργικού «είπε ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους». Μόνο που ο Χρήστος Σπίρτζης το διαψεύδει.

«Δεν έχω ακούσει εγώ τον Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα», δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών μιλώντας την Πέμπτη (25.10.2018) στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6.

«Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Ο Νίκος Κοτζιάς είναι ένας πνευματικός άνθρωπος, τον αγαπάμε. Δεν θα με βάλετε σε αυτή τη διένεξη. Τον αγαπάω, τον σέβομαι. Δεν έχω ακούσει εγώ τον Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα. Υπήρχε πολιτική διαφωνία και υπάρχει με τους ΑΝΕΛ σε σχέση με την ΠΓΔΜ. Εμείς είμαστε περήφανοι για τη συμφωνία», τόνισε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη που πέρασε, σε συνέντευξή του στο Κρήτη TV, ο Νίκος Κοτζιάς είχε πει: «(…) Κλείνοντας ο πρωθυπουργός, χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα, ο κ. Τσίπρας διεκόπη από τον υπ. Άμυνας ο οποίος άρχισε να εξαπολύει έναν οχετό λάσπης, ό,τι οχετό έχει πει μέσω διαρροών. Δεν είπε μόνο για μυστικά κονδύλια. Είπε ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους. Ουδείς απάντησε, πλην εμού. Κανένας υπουργός, ούτε ο πρωθυπουργός. Και εγώ είπα τότε, ότι σε μια κυβέρνηση που ανέχεται να παραβιάζεται η πολιτική της και η παραβίαση να καλύπτεται από ένα τόνο λάσπης δεν μπορώ να συμμετέχω».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις