Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Σποτ Λαφαζάνη: Σε ρόλο – έκπληξη η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Σποτ Λαφαζάνη: Σε ρόλο – έκπληξη η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Αποκαλυπτική για το τι θα περιέχει το τρίτο σποτ της Λαϊκής Ενότητας του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ήταν η Ραχήλ Μακρή, μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο και στα Παραπολιτικά 90,1.

«Το τρίτο σποτ του κόμματός μας θα έχει πρωταγωνίστρια την Ζωή Κωνσταντοπούλου, προσωπικά θα ετοιμάσω κάτι διαδικτυακό», δήλωσε η υποψήφια βουλευτής για τις εκλογές του 2015 με την Λαϊκή Ενότητα Ραχήλ Μακρή. Μάλιστα είπε ότι και σε αυτό το σποτ η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα αυτοτρολλάρεται.

Τόνισε ότι «η ίδια και η αριστερή πλατφόρμα έμειναν εμβρόντητοι και έκπληκτοι από το μνημόνιο που έφερε ο κ. Τσίπρας» , ενώ επιχείρησε να αντικρούσει ότι η Λαική Ενότητα είναι κόμμα της δραχμής. «Αυτοί που το λένε είναι κόμμα των αργυρίων», είπε χαρακτηριστικά.

Η κ. Μακρή προέβλεψε ότι «η ευρωζώνη θα καταρρεύσει γιατί είναι θνησιγενής και πρέπει τότε να συζητηθεί διεξοδικά η αλλαγή νομίσματος ως εναλλακτική λύση» και πρόσθεσε : «5 χρόνια τα μνημόνια οδήγησαν σε φτωχοποίηση ανεργία και οι πολίτες αυτές δεν οδήγησαν σε λύση , δεν είναι θέμα νομίσματος αλλά χρέους και για αυτό έφεραν τα μνημόνια»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε